Mijn Tuin Producten

Spathiphyllum Sweet Lauretta , Lepelplant kopen

Opzoek naar de Spathiphyllum Sweet Lauretta plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Spathiphyllum Sweet Lauretta kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Spathiphyllum Sweet Lauretta

De Spathiphyllum Sweet Lauretta plant is een prachtige, gemakkelijk te kweken kamerplant die elke binnenruimte kan opvrolijken. Deze weelderige, groene plant komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika en staat bekend om zijn prachtige witte bloemen, die bloeien in het late voorjaar en de vroege zomer. De Spathiphyllum Sweet Lauretta is een ideale kamerplant voor iedereen die op zoek is naar een beetje extra groen in huis. Met de juiste verzorging kan deze mooie plant vele jaren binnenshuis gedijen.

Spathiphyllum Sweet Lauretta Lepelplant  verzorgen

De Spathiphyllum plant, ook wel bekend als de Vredeslelie, is een populaire kamerplant die bekend staat om zijn prachtige witte bloemen. De Sweet Lauretta variëteit van de Spathiphyllum wordt gekenmerkt door zijn donkergroene bladeren en grote witte bloemen. Om uw Spathiphyllum Sweet Lauretta plant goed te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven en op een goed verlichte plaats zetten. Geef uw plant één keer per maand vloeibare mest. Maak de bladeren van uw plant regelmatig schoon met een vochtige doek.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.