Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

ctenanthe compact star , Living Plant kopen

Opzoek naar de ctenanthe compact star plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je ctenanthe compact star kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over ctenanthe compact star

De Ctenanthe compact star plant is een mooie, onderhoudsarme kamerplant die perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar iets dat een vleugje elegantie aan hun huis zal toevoegen. Deze plant komt oorspronkelijk uit Brazilië en staat bekend om zijn prachtige blad, dat bestaat uit donkergroene bladeren met glanzende zilveren strepen. De Ctenanthe compact star is een kleine plant, slechts ongeveer 12 centimeter hoog, waardoor het ideaal is voor het plaatsen op planken of andere kleine ruimtes in uw huis.

ctenanthe compact star Living Plant  verzorgen

Om voor je Ctenanthe Compact Star plant te zorgen, moet je hem regelmatig water geven en op een lichte plaats zetten. Het is ook belangrijk om je plant om de paar maanden te bemesten. Je kunt de plant snoeien om hem mooi te houden. Als u ongedierte ziet, moet u dit meteen behandelen. Met de juiste verzorging zal uw Ctenanthe Compact Star plant jaren bloeien en u veel plezier bezorgen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken