Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

aloe aristata magic , Kantaloë kopen

Opzoek naar de aloe aristata magic plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je aloe aristata magic kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over aloe aristata magic

De Aloë Aristata Magic plant is een vetplant die afkomstig is uit de bergachtige streken van Zuidelijk Afrika. Hij is ook bekend onder de naam Afrikaanse aloë, Mosselbay aloë, of Tetradenia Riparia. De plant dankt zijn gewone naam "Magie" aan het gebruik ervan in de traditionele geneeskunde. De bladeren van de aloë plant worden gebruikt om een verscheidenheid aan kwalen te behandelen, waaronder brandwonden, wonden en uitslag. De gelachtige substantie in de bladeren kan ook op de huid worden aangebracht om insectenbeten en -steken te verzachten. Naast de medicinale toepassingen staat de Aloë Aristata Magic plant ook bekend om zijn vermogen te gedijen in barre omstandigheden.

aloe aristata magic Kantaloë  verzorgen

Om voor een Aloe Aristata Magic plant te zorgen, moet je hem regelmatig water geven en op een lichte plaats zetten. De plant houdt van warme temperaturen, dus houd hem uit de buurt van tocht. Je kunt de plant om de paar maanden bemesten met een uitgebalanceerde meststof. Als de plant eenmaal bloeit, kunt u de bloemen afknippen om te voorkomen dat de plant gaat zaaien. Let er bij de verzorging van een Aloe Aristata Magic plant op dat u de plant niet te veel water geeft, want dat kan leiden tot wortelrot. Laat de grond altijd volledig uitdrogen voordat u weer water geeft. Als u merkt dat de bladeren geel of bruin beginnen te worden, is dit een teken dat u de plant te veel water geeft.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken