Mijn Tuin Producten

Sansevieria in Vaas , kopen

Opzoek naar de Sansevieria in Vaas plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Sansevieria in Vaas kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Sansevieria in Vaas

De Sansevieria in vaasplant, ook wel slangenplant of schoonmoedertong genoemd, is een vetplant die oorspronkelijk uit Afrika komt. Het is een populaire kamerplant omdat hij heel gemakkelijk te verzorgen is en weinig licht verdraagt. De slangenplant dankt zijn naam aan het feit dat zijn bladeren vaak gerangschikt zijn in een spiraalvormig patroon dat op een slang lijkt. De tong van de schoonmoeder komt van de vorm van de bladeren, die lang en smal zijn als een tong. De Sansevieria in vaas wordt meestal zo'n twee meter hoog en heeft groene of bonte bladeren.

Sansevieria in Vaas   verzorgen

Sansevieria in Vase plant verzorgingsinstructies: 1. Sansevieria is een zeer droogtetolerante plant, dus je moet voorkomen dat je hem te veel water geeft 2. Houd de grond vochtig, maar niet nat 3. Eenmaal per maand bemesten met een uitgebalanceerde vloeibare meststof 4. Om te voorkomen dat de bladeren stoffig worden, kunt u ze af en toe met een vochtige doek afvegen 5. Zet in indirect zonlicht of tl-licht.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.