Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

sansevieria in vaas , kopen

Opzoek naar de sansevieria in vaas plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je sansevieria in vaas kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over sansevieria in vaas

De Sansevieria in vaasplant, ook wel slangenplant of schoonmoedertong genoemd, is een vetplant die oorspronkelijk uit Afrika komt. Het is een populaire kamerplant omdat hij heel gemakkelijk te verzorgen is en weinig licht verdraagt. De slangenplant dankt zijn naam aan het feit dat zijn bladeren vaak gerangschikt zijn in een spiraalvormig patroon dat op een slang lijkt. De tong van de schoonmoeder komt van de vorm van de bladeren, die lang en smal zijn als een tong. De Sansevieria in vaas wordt meestal zo'n twee meter hoog en heeft groene of bonte bladeren.

sansevieria in vaas   verzorgen

Sansevieria in Vase plant verzorgingsinstructies: 1. Sansevieria is een zeer droogtetolerante plant, dus je moet voorkomen dat je hem te veel water geeft 2. Houd de grond vochtig, maar niet nat 3. Eenmaal per maand bemesten met een uitgebalanceerde vloeibare meststof 4. Om te voorkomen dat de bladeren stoffig worden, kunt u ze af en toe met een vochtige doek afvegen 5. Zet in indirect zonlicht of tl-licht.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken