Mijn Tuin Producten

Calathea Medaillon , kopen

Opzoek naar de Calathea Medaillon plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Calathea Medaillon kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Calathea Medaillon

De Calathea Medallion plant is een prachtige, tropische plant met brede, donkergroene bladeren met opvallende zilveren aftekeningen. Het is een perfecte aanwinst voor elk huis of kantoor en kan zowel binnen als buiten op een schaduwrijke plek worden gekweekt. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en gedijt goed in vochtige grond met een hoge luchtvochtigheid. In de zomer kan hij buiten worden geplant in de USDA-zones 10-11; in de winter moet hij naar binnen worden gehaald en op een warme, zonnige plek worden gezet.

Calathea Medaillon   verzorgen

Calathea Medallion planten zijn mooie en geurige kamerplanten die elke kamer kunnen opfleuren. Ze zijn ook relatief gemakkelijk te verzorgen, hoewel er een paar dingen zijn waar u op moet letten als u wilt dat uw plant gezond blijft en er op zijn best uitziet. Laten we het om te beginnen hebben over water geven. Calathea Medaillon planten houden van vochtige grond, maar niet zompig - dus je moet de plant regelmatig water geven, maar zorg ervoor dat het overtollige water wegloopt en niet in de pot blijft staan.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.