Mijn Tuin Producten

Terrarium Aberdeen , kopen

Opzoek naar de Terrarium Aberdeen plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Terrarium Aberdeen kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Terrarium Aberdeen

De Terrarium Aberdeen plant is een plantensoort die inheems is in de regenwouden van Zuid-Amerika. Het is een lid van het geslacht Tillandsia en de familie Bromeliaceae. De plant is een epifyt, wat betekent dat hij op andere planten of voorwerpen groeit ter ondersteuning, en niet in de grond wortelt. De Terrarium Aberdeen plant dankt zijn naam aan zijn gewoonte om in terrariums of kunstmatige habitats te groeien. De plant heeft lange, dunne bladeren die in een rozetvorm gerangschikt zijn. De bladeren zijn groen met witte strepen over de lengte. De Terrarium Aberdeen plant produceert kleine, witte bloemen die bloeien in het voorjaar.

Terrarium Aberdeen   verzorgen

Terrarium Aberdeen is een soort vetplant die afkomstig is van de oostkust van Zuid-Afrika. De plant dankt zijn naam aan het plaatsje Aberdeen, waar hij voor het eerst werd ontdekt. Het district Aberdeen ligt in de provincie Oost-Kaap, in de buurt van Port Elizabeth Terrarium Aberdeen planten worden gekenmerkt door hun mollige, druppelvormige bladeren die in een rozetpatroon zijn gerangschikt. Deze bladeren zijn groen met witte strepen die over hun lengte lopen. De plant produceert kleine witte bloemen die bloeien in de lente en de zomer Zoals alle vetplanten heeft Terrarium Abernethy zeer weinig water of onderhoud nodig om goed te gedijen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.