Mijn Tuin Producten

Clusia Rosea Princess in Vaas , kopen

Opzoek naar de Clusia Rosea Princess in Vaas plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Clusia Rosea Princess in Vaas kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Clusia Rosea Princess in Vaas

De Clusia rosea Princess in Vase plant is een prachtige tropische bladplant met prachtige, weelderige bloemen. De grote, witte bloemen van deze plant maken het tot een echte blikvanger, en de vaasvormige bloeiwijzen voegen een extra vleugje elegantie toe. Deze tropische schoonheid is afkomstig uit Zuid-Amerika, waar hij ook bekend staat als de handtekeningboom of de signatuurboom. In zijn inheemse omgeving kan de Clusia rosea een hoogte bereiken van 20 meter. Wanneer hij echter in containers wordt gekweekt, bereikt hij gewoonlijk slechts een hoogte van 1-2 meter.

Clusia Rosea Princess in Vaas   verzorgen

Hallo! Hier zijn wat nuttige tips voor de verzorging van uw Clusia Rosea Princess in Vase plant: 1. Licht - Deze plant geeft de voorkeur aan helder, indirect zonlicht. Als je een plekje bij een zonnig raam kunt vinden, zou dat ideaal zijn. Vermijd directe blootstelling aan de zon, omdat dit de bladeren kan doen verschroeien. 2. Water - Laat de bovenste paar centimeter grond uitdrogen voordat u weer water geeft. Zorg ervoor dat u het water dat zich op de bodem van de vaas verzamelt, na het water geven leegt, want dit kan leiden tot wortelrot. Tijdens de wintermaanden kunt u de bewateringsfrequentie nog verder verlagen. 3. grond - Een goed drainerende potgrond is essentieel voor deze plant.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.