Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

philodendron scandens brasil , kopen

Opzoek naar de philodendron scandens brasil plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je philodendron scandens brasil kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over philodendron scandens brasil

De Philodendron Scandens Brasil (of Philodendron selloum) is een bonte, klimplant die oorspronkelijk uit Brazilië komt. Hij heeft diepgroene bladeren met roomwitte randen, en groeit het best op vochtige, schaduwrijke plaatsen. De Philodendron Scandens Brasil is een populaire kamerplant vanwege het aantrekkelijke blad en de eenvoudige verzorging. Hij kan zowel in een pot als in een plantenbak worden gekweekt en gedijt goed in vochtige grond met een hoge luchtvochtigheid.

philodendron scandens brasil   verzorgen

Om voor uw Philodendron Scandens Brasil plant te zorgen, moet u hem voorzien van helder, indirect zonlicht en een hoge luchtvochtigheid. Houd de grond vochtig, maar niet zompig, want dat kan leiden tot wortelrot. Bemest de plant om de maand met een uitgebalanceerde meststof. U kunt Philodendron Scandens Brasil vermeerderen door stamstekken te bewortelen in water of vochtige potgrond.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken