Mijn Tuin Producten

Philodendron Scandens Brasil , kopen

Opzoek naar de Philodendron Scandens Brasil plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Philodendron Scandens Brasil kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Philodendron Scandens Brasil

De Philodendron Scandens Brasil (of Philodendron selloum) is een bonte, klimplant die oorspronkelijk uit Brazilië komt. Hij heeft diepgroene bladeren met roomwitte randen, en groeit het best op vochtige, schaduwrijke plaatsen. De Philodendron Scandens Brasil is een populaire kamerplant vanwege het aantrekkelijke blad en de eenvoudige verzorging. Hij kan zowel in een pot als in een plantenbak worden gekweekt en gedijt goed in vochtige grond met een hoge luchtvochtigheid.

Philodendron Scandens Brasil   verzorgen

Om voor uw Philodendron Scandens Brasil plant te zorgen, moet u hem voorzien van helder, indirect zonlicht en een hoge luchtvochtigheid. Houd de grond vochtig, maar niet zompig, want dat kan leiden tot wortelrot. Bemest de plant om de maand met een uitgebalanceerde meststof. U kunt Philodendron Scandens Brasil vermeerderen door stamstekken te bewortelen in water of vochtige potgrond.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.