Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

varen duo , Krulvaren & Krokodillenvaren kopen

Opzoek naar de varen duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je varen duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over varen duo

De Fern Duo plant is een soort kamerplant die bestaat uit twee verschillende soorten varens. Deze planten zijn gemakkelijk te verzorgen en vormen een geweldige aanwinst voor elk huis. Varens zijn een plantensoort die al miljoenen jaren bestaat. Ze zijn een van de oudste plantensoorten en komen voor op elk continent behalve Antarctica. Varens planten zich voort door middel van sporen, dit zijn kleine stofachtige deeltjes die door de plant worden geproduceerd. Wanneer deze sporen op een geschikte ondergrond terechtkomen, kunnen ze uitgroeien tot nieuwe varens Varens zijn er in veel verschillende vormen en maten, en kunnen zowel groenblijvend als bladverliezend zijn.

varen duo Krulvaren & Krokodillenvaren  verzorgen

Varens Duo planten houden van helder, indirect licht. Houd de grond vochtig, maar niet nat, en bemest om de week met een uitgebalanceerde plantenvoeding. Verwijder dode of gele bladeren om de plant er gezond uit te laten zien. Als de bladeren te lang worden, kunt u ze met een scherpe schaar terugsnoeien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken