Mijn Tuin Producten

Varen Duo , Krulvaren & Krokodillenvaren kopen

Opzoek naar de Varen Duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Varen Duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Varen Duo

De Fern Duo plant is een soort kamerplant die bestaat uit twee verschillende soorten varens. Deze planten zijn gemakkelijk te verzorgen en vormen een geweldige aanwinst voor elk huis. Varens zijn een plantensoort die al miljoenen jaren bestaat. Ze zijn een van de oudste plantensoorten en komen voor op elk continent behalve Antarctica. Varens planten zich voort door middel van sporen, dit zijn kleine stofachtige deeltjes die door de plant worden geproduceerd. Wanneer deze sporen op een geschikte ondergrond terechtkomen, kunnen ze uitgroeien tot nieuwe varens Varens zijn er in veel verschillende vormen en maten, en kunnen zowel groenblijvend als bladverliezend zijn.

Varen Duo Krulvaren & Krokodillenvaren  verzorgen

Varens Duo planten houden van helder, indirect licht. Houd de grond vochtig, maar niet nat, en bemest om de week met een uitgebalanceerde plantenvoeding. Verwijder dode of gele bladeren om de plant er gezond uit te laten zien. Als de bladeren te lang worden, kunt u ze met een scherpe schaar terugsnoeien.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.