Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

pilea peperomioides duo , Pannenkoekplanten kopen

Opzoek naar de pilea peperomioides duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je pilea peperomioides duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over pilea peperomioides duo

Het is een schattig klein vetplantje dat de laatste tijd populair is geworden vanwege zijn unieke, ronde vorm en kleine formaat. De Pilea Peperomioides Duo plant komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, en doet het goed in zowel een warm als een koud klimaat. Deze kleine vetplant is zeer gemakkelijk te verzorgen en heeft slechts een matige hoeveelheid water en licht nodig om goed te gedijen.

pilea peperomioides duo Pannenkoekplanten  verzorgen

Pilea Peperomioides Duo is een zeer gemakkelijk te verzorgen plant die niet veel licht of water nodig heeft. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet nat. Als de bladeren geel beginnen te worden, betekent dit dat de plant niet genoeg water krijgt. In dat geval kunt u hem vaker water geven of een pot met drainagegaten gebruiken, zodat het overtollige water kan ontsnappen. Omdat deze plant de voorkeur geeft aan indirect zonlicht, zet je hem op een plek waar hij wel fel licht krijgt, maar geen direct zonlicht. Knip tot slot af en toe dode bladeren weg om de plant fris te houden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken