Mijn Tuin Producten

Pilea Peperomioides Duo , Pannenkoekplanten kopen

Opzoek naar de Pilea Peperomioides Duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Pilea Peperomioides Duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Pilea Peperomioides Duo

Het is een schattig klein vetplantje dat de laatste tijd populair is geworden vanwege zijn unieke, ronde vorm en kleine formaat. De Pilea Peperomioides Duo plant komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, en doet het goed in zowel een warm als een koud klimaat. Deze kleine vetplant is zeer gemakkelijk te verzorgen en heeft slechts een matige hoeveelheid water en licht nodig om goed te gedijen.

Pilea Peperomioides Duo Pannenkoekplanten  verzorgen

Pilea Peperomioides Duo is een zeer gemakkelijk te verzorgen plant die niet veel licht of water nodig heeft. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet nat. Als de bladeren geel beginnen te worden, betekent dit dat de plant niet genoeg water krijgt. In dat geval kunt u hem vaker water geven of een pot met drainagegaten gebruiken, zodat het overtollige water kan ontsnappen. Omdat deze plant de voorkeur geeft aan indirect zonlicht, zet je hem op een plek waar hij wel fel licht krijgt, maar geen direct zonlicht. Knip tot slot af en toe dode bladeren weg om de plant fris te houden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.