Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

strelitzia nicolai , Paradijsvogelplant kopen

Opzoek naar de strelitzia nicolai plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je strelitzia nicolai kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over strelitzia nicolai

De Strelitzia Nicolai is een prachtige paradijsvogelplant die tot 2 meter hoog kan worden. De blauwe en witte bloemen van deze plant zijn werkelijk betoverend, en ze bloeien het hele jaar door. De Strelitzia Nicolai komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en is een groenblijvende vaste plant die relatief gemakkelijk te verzorgen is. Als deze plant de juiste verzorging krijgt, zal hij goed gedijen en er jarenlang plezier van hebben.

strelitzia nicolai Paradijsvogelplant  verzorgen

Hier volgen een paar tips voor de verzorging van uw Strelitzia Nicolai plant 1. Zet de plant op een lichte plaats, bijvoorbeeld bij een raam. Strelitzia Nicolai planten hebben ten minste zes uur per dag helder licht nodig om goed te gedijen 2. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet zompig. Laat de bovenste paar centimeter grond opdrogen tussen twee gietbeurten. Geef minder vaak water tijdens de wintermaanden wanneer de groei trager is 3. bemest uw plant om de twee weken met een halfhoge meststof voor alle doeleinden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken