Mijn Tuin Producten

Strelitzia Nicolai , Paradijsvogelplant kopen

Opzoek naar de Strelitzia Nicolai plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Strelitzia Nicolai kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Strelitzia Nicolai

De Strelitzia Nicolai is een prachtige paradijsvogelplant die tot 2 meter hoog kan worden. De blauwe en witte bloemen van deze plant zijn werkelijk betoverend, en ze bloeien het hele jaar door. De Strelitzia Nicolai komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en is een groenblijvende vaste plant die relatief gemakkelijk te verzorgen is. Als deze plant de juiste verzorging krijgt, zal hij goed gedijen en er jarenlang plezier van hebben.

Strelitzia Nicolai Paradijsvogelplant  verzorgen

Hier volgen een paar tips voor de verzorging van uw Strelitzia Nicolai plant 1. Zet de plant op een lichte plaats, bijvoorbeeld bij een raam. Strelitzia Nicolai planten hebben ten minste zes uur per dag helder licht nodig om goed te gedijen 2. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet zompig. Laat de bovenste paar centimeter grond opdrogen tussen twee gietbeurten. Geef minder vaak water tijdens de wintermaanden wanneer de groei trager is 3. bemest uw plant om de twee weken met een halfhoge meststof voor alle doeleinden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.