Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

howea forsteriana , Kentiapalm kopen

Opzoek naar de howea forsteriana plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je howea forsteriana kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over howea forsteriana

De Howea Forsteriana is een palmboomsoort die oorspronkelijk voorkomt op Lord Howe Island, dat voor de kust van Australië ligt. Deze palmen staan ook wel bekend als kentia palmen of chooseeba palmen. De wetenschappelijke naam van deze soort is Howea forsteriana, en zij behoort tot de familie Arecaceae (palmenfamilie) Howea Forsteriana palmen worden gekenmerkt door hun slanke stammen en elegante bladeren. Deze bomen kunnen tot 20 meter hoog worden, met bladeren die tot 3 meter groot kunnen zijn. De bloemen van deze planten zijn klein en wit, en ze bloeien in trossen aan de basis van de bladstengel.

howea forsteriana Kentiapalm  verzorgen

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij de verzorging van een Howea Forsteriana plant. Ten eerste hebben ze helder licht nodig, maar geen direct zonlicht. Ten tweede, geef ze ongeveer een keer per week grondig water en laat de grond tussen de gietbeurten door een beetje uitdrogen. Ten derde moet je ze tijdens het groeiseizoen elke maand bemesten met een meststof die geschikt is voor tropische planten. En ten vierde, als je in een gebied woont met wintertemperaturen onder de 60 graden Fahrenheit, breng je je plant binnen gedurende de wintermaanden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken