Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

dypsis lutescens , Areca Goudpalm kopen

Opzoek naar de dypsis lutescens plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je dypsis lutescens kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over dypsis lutescens

Dypsis lutescens, ook bekend als de gouden rietpalm, is een bloeiende plantensoort uit de Arecaceae-familie. Het is een kleine tot middelgrote palm die tot 10 meter hoog kan worden, met geveerde bladeren die tot 2 meter lang kunnen worden. De vruchten zijn eetbaar en worden op lokale markten verkocht. De soort komt voor in Madagaskar en andere delen van Zuidoost-Azië. Op Madagaskar wordt hij gebruikt als sierplant in tuinen. Hij is geïntroduceerd in andere delen van de wereld, waaronder Hawaï en Puerto Rico.

dypsis lutescens Areca Goudpalm  verzorgen

De beste manier om een Dypsis Lutescens plant te verzorgen is door hem veel zonlicht en water te geven. Zorg voor een goede drainage in de pot en gebruik een lichte, goed drainerende potgrond. Bemest de plant maandelijks met een uitgebalanceerde meststof, verdund tot de helft van de sterkte die op de verpakking wordt aanbevolen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken