Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

cyperus haspan , Parapluplant kopen

Opzoek naar de cyperus haspan plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je cyperus haspan kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over cyperus haspan

De Cyperus haspan plant is een overblijvend kruid dat inheems is in Afrika, Azië, en Australië. Hij heeft dunne, grasachtige bladeren en kleine, gele bloemen. De Cyperus haspan plant heeft een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde. Aangenomen wordt dat de plant diuretische, kalmerende, pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Hij wordt ook gebruikt als natuurlijke behandeling voor verschillende aandoeningen van de luchtwegen, zoals astma en bronchitis.

cyperus haspan Parapluplant  verzorgen

Cyperus Haspan planten kunnen worden gekweekt in elk gebied waar de temperatuur boven de 50 graden Fahrenheit en onder de 100 graden Fahrenheit blijft. Om voor een Cyperus Haspan plant te zorgen, moet u hem regelmatig water geven en ervoor zorgen dat de grond altijd vochtig blijft. U moet uw plant ook om de twee weken bemesten met een 20-20-20 meststof. Snoei uw plant regelmatig om hem er netjes en gezond uit te laten zien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken