Mijn Tuin Producten

Cyperus Haspan , Parapluplant kopen

Opzoek naar de Cyperus Haspan plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Cyperus Haspan kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Cyperus Haspan

De Cyperus haspan plant is een overblijvend kruid dat inheems is in Afrika, Azië, en Australië. Hij heeft dunne, grasachtige bladeren en kleine, gele bloemen. De Cyperus haspan plant heeft een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde. Aangenomen wordt dat de plant diuretische, kalmerende, pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Hij wordt ook gebruikt als natuurlijke behandeling voor verschillende aandoeningen van de luchtwegen, zoals astma en bronchitis.

Cyperus Haspan Parapluplant  verzorgen

Cyperus Haspan planten kunnen worden gekweekt in elk gebied waar de temperatuur boven de 50 graden Fahrenheit en onder de 100 graden Fahrenheit blijft. Om voor een Cyperus Haspan plant te zorgen, moet u hem regelmatig water geven en ervoor zorgen dat de grond altijd vochtig blijft. U moet uw plant ook om de twee weken bemesten met een 20-20-20 meststof. Snoei uw plant regelmatig om hem er netjes en gezond uit te laten zien.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.