Mijn Tuin Producten

Sansevieria Laurentii , Vrouwentong kopen

Opzoek naar de Sansevieria Laurentii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Sansevieria Laurentii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Sansevieria Laurentii

Sansevieria Laurentii is een plant die oorspronkelijk uit Kongo komt en ook bekend staat als de "Tong van de Schoonmoeder". Hij heeft stijve, rechtopstaande bladeren die donkergroen zijn met lichtergroene strepen in het midden. Deze plant is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsarme kamerplant, omdat hij niet veel water nodig heeft en goed gedijt bij weinig licht.

Sansevieria Laurentii Vrouwentong  verzorgen

Sansevieria Laurentii, ook wel Slangenplant of Moedertong genoemd, is een zeer onderhoudsarme plant die een grote verscheidenheid aan milieuomstandigheden verdraagt. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Sansevieria Laurentii: Water geven: Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar laat de plant niet vollopen met water. Laat de bovenste centimeter grond tussen twee gietbeurten uitdrogen. Verlichting: De Sansevieria Laurentii geeft de voorkeur aan helder, indirect licht. Hij kan echter ook weinig licht verdragen indien nodig. Temperatuur: Deze plant verdraagt een breed scala aan temperaturen, van 50-90 graden F.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.