Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

sansevieria laurentii , Vrouwentong kopen

Opzoek naar de sansevieria laurentii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je sansevieria laurentii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over sansevieria laurentii

Sansevieria Laurentii is een plant die oorspronkelijk uit Kongo komt en ook bekend staat als de "Tong van de Schoonmoeder". Hij heeft stijve, rechtopstaande bladeren die donkergroen zijn met lichtergroene strepen in het midden. Deze plant is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsarme kamerplant, omdat hij niet veel water nodig heeft en goed gedijt bij weinig licht.

sansevieria laurentii Vrouwentong  verzorgen

Sansevieria Laurentii, ook wel Slangenplant of Moedertong genoemd, is een zeer onderhoudsarme plant die een grote verscheidenheid aan milieuomstandigheden verdraagt. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Sansevieria Laurentii: Water geven: Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar laat de plant niet vollopen met water. Laat de bovenste centimeter grond tussen twee gietbeurten uitdrogen. Verlichting: De Sansevieria Laurentii geeft de voorkeur aan helder, indirect licht. Hij kan echter ook weinig licht verdragen indien nodig. Temperatuur: Deze plant verdraagt een breed scala aan temperaturen, van 50-90 graden F.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken