Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

pokon stekpoeder , kopen

Opzoek naar de pokon stekpoeder plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je pokon stekpoeder kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over pokon stekpoeder

Pokon Stekpoeder is een bewortelingspoeder dat je kunt gebruiken om je planten te helpen nieuwe wortels te laten groeien. Het kan gebruikt worden voor zowel zachthout als hardhout stekken, en helpt de wortelgroei te stimuleren terwijl het de stek beschermt tegen ziektes. Doop je stekje in het poeder voor je het plant, en het zal je plant helpen om een goede start te maken.

pokon stekpoeder   verzorgen

Dank u voor uw vraag! Hier volgen enkele tips voor de verzorging van een Pokon stekpoeder plant: 1. Ten eerste, zorg ervoor dat je je Pokon stekpoeder in goed drainerende grond plant. Als de grond te dicht of te nat is, zullen de wortels van de plant gaan rotten. 2. Als je je Pokon stekpoeder eenmaal geplant hebt, geef hem dan regelmatig maar spaarzaam water. Te veel water doet de wortels weer rotten, dus controleer de vochtigheidsgraad van de grond voor je water geeft. 3. Zet je Pokon stekpoeder op een plek waar hij veel zonlicht krijgt.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken