Mijn Tuin Producten

Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes.

Merk

Weber

Type BBQ

Elektrische barbecue

Aantal personen

1 - 6

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 109 cm

Breedte: 51 cm

Hoogte: 93 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

13,6 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes.

De Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes is een innovatieve elektrische barbecue waarmee je heerlijke maaltijden bereidt voor maximaal 6 personen. De barbecue heeft een iGrill waarmee je in één stuk vlees kunt prikken. Via de Weber app houd je de temperatuur in de gaten; je ontvangt een melding wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Het gietijzeren rooster zorgt voor authentieke grillstrepen op je vlees. Het onderstel zorgt voor een prettige werkhoogte tijdens het barbecueën. Ook verplaats je de barbecue gemakkelijk met de wielen. Bij het onderstel bevindt zich een rek waar je barbecue gereedschap in kunt opbergen. De temperatuur houd je in de gaten via het digitale scherm op de deksel. Na gebruik bescherm je de barbecue en het onderstel tegen weer en wind met de meegeleverde beschermhoes. Met de Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes barbecuet je op een veilige en professionele manier.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes en een onderstel

  .

  Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes en een onderstel. Via de app houd je het garingsproces van één stuk vlees in de gaten

  .

  Via de app houd je het garingsproces van één stuk vlees in de gaten. Je barbecuet voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak

  .

  Je kunt je barbecue voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak gebruiken.

Minpunten
 • Het snoer is relatief kort, waardoor je vaak een verlengsnoer nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes.

Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. is een Elektrische barbecue geschikt voor 1 - 6 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin.

De vorm van Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. zijn als volgt:

Diepte: 109 cm

Breedte: 51 cm

Hoogte: 93 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 13,6 kg.

Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. is gemaakt van Metaal.

Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.