Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

Merk

Cadac

Type BBQ

Gasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai

Aantal personen

1 - 9

Geschikt voor

Camping of vakantie, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 70 cm

Breedte: 70 cm

Hoogte: 93,4 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

13 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

De Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie is een ideale oplossing voor het grillen en bakken van voedsel. Dankzij de anti-aanbakfolie is het niet nodig om boter of olie te gebruiken. Bovendien ben je de folie gemakkelijk af te wassen en te hergebruiken. De gasbarbecue wordt geleverd met een pandrager, skottel en grillrooster. Daarnaast kan je je barbecuemogelijkheden uitbreiden met accessoires zoals een paella pan of een pizzasteen (niet meegeleverd). Met de piëzo- ontsteking zet je de barbecue gemakkelijk aan. Hierbij komt een klein, elektrisch vonkje vrij dat de brander ontsteekt. De Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie is geschikt voor het bereiden van maaltijden voor maximaal 9 personen.

Pluspunten
  • Je kunt voor maximaal 9 personen koken op het kookoppervlak. Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 3,7 kilowatt. De barbecue wordt geleverd met meerdere kookoppervlakken voor het uitbreiden van de kookmogelijkheden.

Minpunten
  • De vereiste gasdrukregelaar en de gasleiding worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. is een Gasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai geschikt voor 1 - 9 personen. Het is geschikt voor een Camping of vakantie, Tuin.

De vorm van Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. zijn als volgt:

Diepte: 70 cm

Breedte: 70 cm

Hoogte: 93,4 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 13 kg.

Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. is gemaakt van Metaal.

Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.