Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes.

Merk

Napoleon

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

12

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 72 cm

Breedte: 59 cm

Hoogte: 102 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Textiel

Gewicht

11 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes.

Met de Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes krijg je een complete set om optimaal te genieten van je barbecuesessie. Deze set bevat namelijk niet alleen de barbecue, maar ook een handige hoes die je barbecue beschermt tegen weer en wind. De barbecue heeft een ruim oppervlak waar je voor maximaal 12 personen tegelijkertijd een maaltijd klaar kunt maken. Daarnaast is er een thermometer geïntegreerd, waarmee je de temperatuur precies kunt afstellen. De verstelbare luchtopeningen aan de boven- en onderkant van de Charcoal Kettle 57 cm zorgen ervoor dat je de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Na gebruik verwijder je het overgebleven as eenvoudig met de afneembare asopvangbak. De bijgeleverde hoes heeft een ophanglus aan de bovenkant, zodat je de hoes laat luchten of drogen na gebruik. Met de Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes krijg je dus een compleet pakket voor een optimale barbecuesessie. De barbecue is ruim en biedt plaats aan maximaal 12 personen. De temperatuur kun je nauwkeurig afstellen door middel van de geïntegreerde thermometer of de verstelbare luchtopeningen. Na gebruik verwijder je het overgebleven as eenvoudig uit de afneembare asopvangbak. De meegeleverde hoes beschermt je barbecue tegen weer en wind en met de ophanglus aan de bovenkant kun je de hoes na gebruik laten luchten of drogen.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een passende beschermhoes bij de barbecue meegeleverd. De barbecue heeft wielen waarmee je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Je hebt geen last van opvliegend as, omdat de asbak gesloten is.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je barbecuegerei aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 12 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes. zijn als volgt:

Diepte: 72 cm

Breedte: 59 cm

Hoogte: 102 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 11 kg.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes. is gemaakt van Textiel.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm + Hoes. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.