Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Weber Pulse 1000 + Hoes.

Weber Pulse 1000 + Hoes.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Pulse 1000 + Hoes. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Pulse 1000 + Hoes.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Pulse 1000 + Hoes.

Merk

Weber

Type BBQ

Elektrische barbecue

Aantal personen

1 - 6

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 11,4 cm

Breedte: 27,5 cm

Hoogte: 23,8 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Gewicht

13,6 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Weber Pulse 1000 + Hoes.

De Weber Pulse 1000 + Hoes is een krachtige elektrische barbecue, uitgerust met de geavanceerde iGrill technologie. Deze technologie is voorzien van één sensor die je in het vlees plaatst. Met een bluetooth verbinding houd je de garing van het vlees in de gaten met de Weber app. De app geeft je ook een melding wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. Dankzij het gietijzeren rooster van 31 x 41 centimeter kun je vlees voor maximaal 6 personen tegelijkertijd bereiden. Daarnaast heeft deze barbecue een deksel die indirect grillen mogelijk maakt. Hiermee creëer je een oveneffect waardoor het vlees langzaam gaart en sappig en mals blijft. De Weber Pulse 1000 + Hoes wordt geleverd met een praktische hoes, die je barbecue beschermt tegen weersinvloeden, zodat je langer van je BBQ kunt genieten.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind. Met de bijgeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen regen en wind

    .

    Via de app houd je het garingsproces van 1 stuk vlees in de gaten. Via de app houd je het gaarproces van 1 stuk vlees in de gaten. Je barbecuet voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak. Je kunt voor maximaal 6 personen barbecueën op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen onderstel waardoor je niet op een aangename werkhoogte kunt grillen.

Veelgestelde vragen over Weber Pulse 1000 + Hoes.

Weber Pulse 1000 + Hoes. is een Elektrische barbecue geschikt voor 1 - 6 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin.

De vorm van Weber Pulse 1000 + Hoes. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Weber Pulse 1000 + Hoes. zijn als volgt:

Diepte: 11,4 cm

Breedte: 27,5 cm

Hoogte: 23,8 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 13,6 kg.

Weber Pulse 1000 + Hoes. is gemaakt van Kunststof.

Weber Pulse 1000 + Hoes. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.