Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Weber Spirit E-225 GBS Zwart.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Spirit E-225 GBS Zwart. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Spirit E-225 GBS Zwart.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Spirit E-225 GBS Zwart.

Merk

Weber

Type BBQ

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Aantal personen

11

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 61 cm

Breedte: 127 cm

Hoogte: 116 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

50 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Weber Spirit E-225 GBS Zwart.

De Weber Spirit E-225 GBS Zwart is een uiterst veelzijdige barbecue die je gemakkelijk op een klein oppervlak plaatst. De barbecue heeft twee branders en twee zijtafels, waar je al je ingrediënten en accessoires op kwijt kunt. De Flavorizer Bars zorgen ervoor dat er minder rook en geur ontsnapt, waardoor je jouw gerechten in een kleinere tuin of op een balkon bereidt. Met de extra brander op de ene zijtafel verwarm je je sauzen en bijgerechten, terwijl je op de andere zijtafel al je ingrediënten klaarzet. Ook al is de Weber Spirit E-225 GBS Zwart compact, met deze barbecue bereid je met gemak een gegrilde maaltijd voor 11 personen. Wil je jouw gasten verrassen met een lekkere pizza of wafel? Dan kun je de barbecue uitbreiden met GBS accessoires, waaronder een pizzasteen, wafelijzer of wokpan. Met de Weber Spirit E-225 GBS Zwart creëer je altijd een sfeervolle barbecue-ervaring.

Pluspunten
 • Je breidt de barbecue uit met verschillende accessoires, dankzij het GBS rooster

  .

  -> Je vergroot de barbecue met verschillende accessoires, dankzij het GBS-rooster. De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen sappen en vetten en geven je gerecht meer smaak

  .

  -> De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen sap en vet en geven jouw gerecht meer smaak. De zijtafels van de buitenkeuken zijn inklapbaar, waardoor je de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur

  .

  -> De zijtafels van de buitenkeuken zijn opklapbaar, waardoor je de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen infraroodbrander waarmee je het vlees op een hoge temperatuur kan dichtschroeien.

Veelgestelde vragen over Weber Spirit E-225 GBS Zwart.

Weber Spirit E-225 GBS Zwart. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue geschikt voor 11 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Weber Spirit E-225 GBS Zwart. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Weber Spirit E-225 GBS Zwart. zijn als volgt:

Diepte: 61 cm

Breedte: 127 cm

Hoogte: 116 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 50 kg.

Weber Spirit E-225 GBS Zwart. is gemaakt van Metaal.

Weber Spirit E-225 GBS Zwart. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.