Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Barbecook Oskar M.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Barbecook Oskar M. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Barbecook Oskar M.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Barbecook Oskar M.

Merk

Barbecook

Type BBQ

Rookoven

Aantal personen

1 - 7

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 54 cm

Breedte: 54 cm

Hoogte: 112 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

18 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Barbecook Oskar M.

De Barbecook Oskar M is een handige rookoven voor het hele jaar door. Je kunt er zowel in de zomer als in de winter mee roken. Om te beginnen maak je een vuurtje met houtskool en natte rookchips in de vuurschaal, die onder de rookoven ligt. Boven de vuurschaal plaats je de stoomschaal met water en kruiden naar wens. Vervolgens plaats je het vlees of de vis bovenin en sluit je de deksel. De geëmailleerde staal zorgt ervoor dat de warmte goed behouden blijft. Je kunt zien hoe warm het daadwerkelijk is met de geïntegreerde dekselthermometer. Voor grotere stukken vlees krijg je een vleeshaak meegeleverd, waarmee je hangend kunt roken. Na het roken kun je met je gezelschap genieten van de warmte van de vuurschaal. Zo blijft het gezellig en knus. Kortom, de Barbecook Oskar M rookoven is een uitstekend product voor het hele jaar door. Het is ontworpen om je vlees en vis te roken met een optimale warmtebehoud. Bovendien krijg je er een vleeshaak bij, waarmee je grotere stukken vlees kunt hangen. Na het roken kun je de rookoven ook gebruiken als vuurschaal om jou en je gezelschap warm te houden.

Pluspunten
  • Je bepaalt een specifieke rooksmaak door verschillende houtsoorten te gebruiken. Door de ingebouwde dekselthermometer weet je altijd de temperatuur in de rookoven. Jij bent de baas over de temperatuur dankzij de instelbare luchttoevoer.

Minpunten
  • Hij heeft geen werkbladen.

Veelgestelde vragen over Barbecook Oskar M.

Barbecook Oskar M. is een Rookoven geschikt voor 1 - 7 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Tuin.

De vorm van Barbecook Oskar M. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Barbecook Oskar M. zijn als volgt:

Diepte: 54 cm

Breedte: 54 cm

Hoogte: 112 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18 kg.

Barbecook Oskar M. is gemaakt van Metaal.

Barbecook Oskar M. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.