Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Severin PG 8566.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Severin PG 8566. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Severin PG 8566.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Severin PG 8566.

Merk

Severin

Type BBQ

Elektrische barbecue

Aantal personen

5

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 58,5 cm

Breedte: 62 cm

Hoogte: 90 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof, Metaal

Gewicht

5,05 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Severin PG 8566.

Met de Severin PG 8566 kun je comfortabel op een veilige hoogte kleine stukjes vlees en groente grilleren. Je hebt de mogelijkheid om je barbecue gereedschap op te bergen onder het onderstel. Omdat de barbecue elektrisch is, hoef je je geen zorgen te maken over rookvorming. Dankzij het speciale afdruiprek druipt overtollig vet af, waardoor het de verwarmingselementen niet beschadigd. Na gebruik is de grill gemakkelijk schoon te maken. Je haalt het grilloppervlak gewoon los en je kunt met een vochtige doek de rest van de barbecue schoonmaken. Met de PG 8566 hoef je je ook geen zorgen te maken over het verbranden van je vingers, want het heeft een Safe Touch oppervlak. Dit maakt het een perfecte barbecue voor op je balkon.

Pluspunten
 • Dankzij het onderstel barbecue je op een prettige werkhoogte

  .

  -> Dankzij het onderstel kun je een barbecue op een prettige werkhoogte gebruiken. Door de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht

  .

  -> Door de vetafvoer kan er geen vet op de verwarmingselementen terechtkomen. Een elektrische barbecue heeft weinig rookontwikkeling waardoor je hem ook op een klein balkon of terras gebruikt

  .

  -> Een elektrische barbecue heeft een lage rookontwikkeling waardoor je hem ook op een klein balkon of terras kunt gebruiken.

Minpunten
 • Het snoer is relatief kort, waardoor vaak een verlengsnoer nodig is.

Veelgestelde vragen over Severin PG 8566.

Severin PG 8566. is een Elektrische barbecue geschikt voor 5 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin.

De vorm van Severin PG 8566. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Severin PG 8566. zijn als volgt:

Diepte: 58,5 cm

Breedte: 62 cm

Hoogte: 90 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 5,05 kg.

Severin PG 8566. is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Severin PG 8566. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.