Mijn Tuin Producten

Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.

Merk

Weber

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

12

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 57 cm

Breedte: 57 cm

Hoogte: 91 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Textiel

Gewicht

17 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.

Met de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes barbecue geniet je nog meer van je BBQ. De meegeleverde BBQ hoes beschermt je barbecue tegen de weersomstandigheden en stof. Deze vernieuwde Master Touch houtskoolbarbecue heeft het Weber Gourmet Barbecue System. Met dit systeem verwissel je eenvoudig het middenstuk van het rooster voor Weber GBS accessoires (niet meegeleverd) zoals een wokpan. Deze barbecue heeft ook een One Touch systeem om de ventilatieroosters in één beweging te openen en het as in de gesloten aspan te laten vallen. Met de thermometer in de deksel houd je de temperatuur nauwkeurig in de gaten en met het ventilatierooster regel je de temperatuur gemakkelijk. Dankzij de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes barbecue heb je een eenvoudige manier om te genieten van al je lekkere BBQ gerechten!

Pluspunten
  • De hoes beschermt je BBQ waardoor hij langer mee gaat. De GBS-rooster maakt het mogelijk om je barbecue uit te breiden met allerlei GBS-accessoires, zoals een wokpan of een braadpan. Je kunt op het grilloppervlak maximaal 12 personen tegelijk barbecueën.

Minpunten
  • Je mag de deksel niet gebruiken als windscherm en je moet hem tijdens het grillen vastmaken aan de barbecue, omdat hij geen scharnier heeft.

Veelgestelde vragen over Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.

Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 12 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. zijn als volgt:

Diepte: 57 cm

Breedte: 57 cm

Hoogte: 91 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 17 kg.

Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. is gemaakt van Textiel.

Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.