Mijn Tuin Producten

Weber Lumin Black.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Lumin Black. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Lumin Black.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Lumin Black.

Merk

Weber

Type BBQ

Elektrische barbecue

Aantal personen

8

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 52 cm

Breedte: 66 cm

Hoogte: 30,5 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

16,5 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Weber Lumin Black.

De Weber Lumin Black is een krachtige en veelzijdige barbecue. De zwarte kleur geeft deze barbecue een stijlvolle uitstraling. Dankzij het grote kookoppervlak en de ruime inhoud kun je voor ongeveer 8 personen tegelijkertijd gerechten bereiden. De elektrische barbecue is gemakkelijk te verplaatsen naar de tuin, het park of de camping. Je grilt zowel direct als indirect, waardoor je veel verschillende soorten gerechten kunt bereiden. De temperatuur van maximaal 315 graden Celsius is ideaal voor het roosteren van vlees. Ook kun je de stoombak gebruiken om groenten of vis te stomen. Wil je de authentieke smaak van een houtskoolbarbecue namaken? Dan gebruik je de rookinfusie-instelling en voeg je rookmot toe in de rookbak. De deksel houdt warmte vast en zorgt voor een goede warmteverdeling. Via de thermostaat op de deksel hou je de temperatuur in de gaten. Zo bereid je smaakvolle en gezonde gerechten met de Weber Lumin Black.

Pluspunten
  • Je barbecueert voor maximaal 8 personen op het kookoppervlak. Via de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwgezet in de gaten. Door de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je barbecuegereedschap aan op te hangen tijdens het grillen.

Veelgestelde vragen over Weber Lumin Black.

Weber Lumin Black. is een Elektrische barbecue geschikt voor 8 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.

De vorm van Weber Lumin Black. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Weber Lumin Black. zijn als volgt:

Diepte: 52 cm

Breedte: 66 cm

Hoogte: 30,5 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16,5 kg.

Weber Lumin Black. is gemaakt van Metaal.

Weber Lumin Black. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.