Mijn Tuin Producten

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm.

Merk

Napoleon

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

12

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 70 cm

Breedte: 59 cm

Hoogte: 112 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

11 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm.

De Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm maakt grillen, roken en roosteren een eitje. Deze krachtige barbecue biedt genoeg ruimte om voor 12 personen te koken en is voorzien van een geïntegreerde thermometer waarmee je altijd de temperatuur in de gaten houdt. Het verbeterde Pro Air Control System maakt het mogelijk om de temperatuur aan te passen voor het beste resultaat. Daarnaast beschikt de Charcoal Kettle 57 cm over een RVS warmteverdeler, waardoor de hitte geleidelijk verdeeld wordt. Door het opklapbare grillrooster voeg je eenvoudig meer houtskool toe. Na gebruik is de asopvangbak gemakkelijk te verwijderen, zodat je jouw barbecue meteen klaar hebt voor de volgende keer.

Pluspunten
  • Je hebt geen last van opvliegende as, omdat de asopvangbak gesloten is. Door de opklapbare zijkanten van het grillrooster kan je tijdens het grillen houtskool toevoegen. Je kunt met je barbecue maximaal 12 personen op het kookoppervlak bedienen.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je BBQ gereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 12 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm. zijn als volgt:

Diepte: 70 cm

Breedte: 59 cm

Hoogte: 112 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 11 kg.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm. is gemaakt van Metaal.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 57 cm. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.