Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

The Bastard Compact 2022 + Hoes.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! The Bastard Compact 2022 + Hoes. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over The Bastard Compact 2022 + Hoes.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties The Bastard Compact 2022 + Hoes.

Merk

The Bastard

Type BBQ

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Aantal personen

5

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte:

Breedte: 45 cm

Hoogte: 60 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Gewicht

45 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van The Bastard Compact 2022 + Hoes.

De The Bastard Compact 2022 + hoes is een perfecte barbecue voor als je regelmatig verschillende gerechten wilt bereiden. Door het kleine formaat is het een ontzettend handige en makkelijk verplaatsbare barbecue. Deze barbecue heeft een luchtstroom en temperatuurregeling, waardoor je elke gewenste smaak kunt creëren. Bovendien biedt de hoes de benodigde bescherming tegen vuil en vocht. Daarnaast biedt The Bastard Compact 2022 + hoes een aantal extra opties. Zo is er een plate setter die je barbecue omtovert tot een buitenoven. Hierdoor kun je verschillende kooktechnieken toepassen en krijgt je gerecht precies de juiste smaak. Ook is er een houtskool mandje meegeleverd dat het ontsteken en branden van houtskool vereenvoudigt. Zo kun je eenvoudig en zuinig barbecueën.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende beschermhoes

  .

  Met dit pakket heb je, naast de barbecue, ook een bijpassende hoes. Dankzij de meegeleverde accessoires tover je jouw barbecue om tot oven en maak je hem gemakkelijk schoon

  .

  Met de meegeleverde accessoires verandert u uw barbecue in een oven en maakt u hem gemakkelijk schoon. Ten opzichte van het 2020 model heeft deze BBQ een preciezere temperatuurregeling, een ruimere kolenmand en een verbeterde thermometer

  .

  In vergelijking met het model uit 2020 heeft deze BBQ een preciezere temperatuurregeling, een bredere kolenmand en een verbeterde thermometer.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken waarmee je je accessoires gemakkelijk opbergt.

Veelgestelde vragen over The Bastard Compact 2022 + Hoes.

The Bastard Compact 2022 + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue geschikt voor 5 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Tuin.

De vorm van The Bastard Compact 2022 + Hoes. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van The Bastard Compact 2022 + Hoes. zijn als volgt:

Diepte:

Breedte: 45 cm

Hoogte: 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 45 kg.

The Bastard Compact 2022 + Hoes. is gemaakt van Kunststof.

The Bastard Compact 2022 + Hoes. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.