Mijn Tuin Producten

Barbecook Loewy 40.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Barbecook Loewy 40. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Barbecook Loewy 40.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Barbecook Loewy 40.

Merk

Barbecook

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

1 - 6

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 40 cm

Breedte: 40 cm

Hoogte: 74,5 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

6 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Barbecook Loewy 40.

De Barbecook Loewy 40 is een prachtige barbecue met een strak design. De barbecue heeft een afmeting van 103x60x93 cm, waardoor hij voldoende ruimte biedt voor het grillen van een heerlijke maaltijd voor maximaal 8 personen. De barbecook Loewy 40 is voorzien van een extra grote kolenpan, waardoor je nog langer kunt genieten van het vuur, zonder steeds kolen bij te hoeven vullen. De roestvrijstalen warmhoudplaat zorgt ervoor dat je eten warm blijft, terwijl je het vlees bereidt op de krachtige grillroosters. Het grote voordeel van de Barbecook Loewy 40 is dat hij eenvoudig te reinigen is. Het gepoedercoat rooster is gemakkelijk te verwijderen en af te wassen. Daarnaast zorgen de verstelbare poten en hengsels ervoor dat je de barbecue eenvoudig verplaatst. De Barbecook Loewy 40 is dus een ideale barbecue voor iedereen die van koken met houtskool houdt.

Pluspunten
  • Met het QuickStart systeem maak je de barbecue snel en veilig aan. De hoogte van het rooster is gemakkelijk te veranderen, zodat je verschillende kooktechnieken kunt toepassen. Je kunt maximaal 6 personen op de grilloppervlakte barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen wielen, waardoor het minder gemakkelijk is om de barbecue te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over Barbecook Loewy 40.

Barbecook Loewy 40. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 1 - 6 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Tuin.

De vorm van Barbecook Loewy 40. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Barbecook Loewy 40. zijn als volgt:

Diepte: 40 cm

Breedte: 40 cm

Hoogte: 74,5 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 6 kg.

Barbecook Loewy 40. is gemaakt van Metaal.

Barbecook Loewy 40. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.