Mijn Tuin Producten

Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo.

Merk

Enders

Type BBQ

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Aantal personen

15

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 58 cm

Breedte: 154 cm

Hoogte: 119 cm

Kleur

Zilver

Materiaal

Metaal

Gewicht

55 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo.

Geniet van heerlijke gerechten voor maximaal 15 personen met de Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo gasbarbecue. Grill op de 4 krachtige hoofdbranders en braden op een gelijkmatig vuur aan een spit met de ingebouwde infrarood achterbrander. Met de unieke Turbo Zone kun je je gerechten tot wel 800 graden Celsius bereiden. De dubbelwandige grillkap met ingebouwde thermometer geeft je de vrijheid om de temperatuur en de gaarheid van je vlees, vis en groenten te beheersen. De barbecue beschikt over ruime zijtafels en een zijbrander, waardoor je altijd genoeg ruimte hebt voor het bereiden van bijgerechten. Ook zijn er 6 handige gereedschapshaken, zodat je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt als je achter de barbecue staat. Als je klaar bent met grillen, maak je de barbecue gemakkelijk schoon, dankzij het roestvrijstalen materiaal.

Pluspunten
  • De Monroe Pro 4 SIK Turbo is ruimer en heeft krachtigere hoofdbranders dan het vorige model. Dankzij de infrarood achterbrander gril je vlees aan het spit gelijkmatig gaar. Je kunt barbecueën voor maximaal 15 personen op het grote kookoppervlak.

Minpunten
  • De zijtafels van de buitenkeuken zijn niet inklapbaar waardoor de barbecue meer ruimte inneemt in de schuur

    .

    De zijtafels van de buitenkeuken zijn niet inklapbaar, waardoor de barbecue meer ruimte inneemt in de schuur.

Veelgestelde vragen over Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo.

Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue geschikt voor 15 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo. zijn als volgt:

Diepte: 58 cm

Breedte: 154 cm

Hoogte: 119 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 55 kg.

Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo. is gemaakt van Metaal.

Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo. is Zilver van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.