Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs.

Merk

Napoleon

Type BBQ

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Aantal personen

11

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 64 cm

Breedte: 124 cm

Hoogte: 116 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Metaal

Gewicht

47 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs.

Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue. Met de 3 hoofdbranders kun je tegelijkertijd gerechten voor ongeveer 11 personen bereiden. De verbonden branders gaan automatisch weer aan als de wind er één uitblaast. Met de 2 zijtafels heb je extra werkruimte en met de flessenopener aan de voorkant open je gemakkelijk een drankje. Ook zijn er 6 gereedschapshaken waaraan je barbecue tangen kunt ophangen. Na gebruik rol je de Napoleon Grills Freestyle 365 overal naartoe dankzij de 2 wielen. Deze gasbarbecue is eenvoudig en veilig aan te steken met de Jetfire-ontsteking. Dankzij deze barbecue heb je een perfecte buitenervaring.

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 11 personen op het kookoppervlak. De inklapbare zijtafels van de buitenkeuken zorgen ervoor dat je minder ruimte gebruikt in de schuur. Met de JetFire ontsteking steek je de 3 hoofdbranders snel en veilig aan.

Minpunten
  • Deze barbecue uit de Freestyle serie heeft geen zijbrander om sauzen of bijgerechten te bereiden.

Veelgestelde vragen over Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs.

Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue geschikt voor 11 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Tuin.

De vorm van Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs. zijn als volgt:

Diepte: 64 cm

Breedte: 124 cm

Hoogte: 116 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 47 kg.

Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs. is gemaakt van Metaal.

Napoleon Grills Freestyle 365 Grafietgrijs. is Grijs van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.