Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet.

Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet.

Merk

Napoleon

Type BBQ

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Aantal personen

15

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 67 cm

Breedte: 163 cm

Hoogte: 127 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Metaal

Gewicht

94 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet.

De Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet is een fantastische keuze voor een buitenkeuken die groot genoeg is voor het hele gezin. Het kookoppervlak is ruim en biedt plaats aan 15 personen, terwijl het 4 hoofdbranders, 1 infrarood achterbrander en een sizzle zone zijbrander heeft. De infrarood zijbrander kan worden gebruikt om sauzen te verwarmen, maar ook om vlees of vis te dichtschroeien. De warmhoudrooster zorgt ervoor dat de gerechten warm blijven tot het eten klaar is. Als je de barbecue vergeet uit te zetten, geven de knoppen met safety glow verlichting direct aan of de branders aan of uit staan. Om het rvs tegen verkleuring te beschermen, is het belangrijk dat je de zijbrander afkoelt voordat je het klepje sluit. Met de Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet kan je genieten van een heerlijke barbecue met het hele gezin.

Pluspunten
  • Dankzij de safety glow verlichting zie je direct welke branders aan staan. De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bewerken van sauzen en dichtschroeien van vlees en vis. Je barbecue biedt plaats aan maximaal 15 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Deze buitenkeuken heeft geen dubbelwandige deksel, waardoor de warmte gemakkelijk kan ontsnappen.

Veelgestelde vragen over Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet.

Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue geschikt voor 15 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet. zijn als volgt:

Diepte: 67 cm

Breedte: 163 cm

Hoogte: 127 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 94 kg.

Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet. is gemaakt van Metaal.

Napoleon Grills Prestige 500 Antraciet. is Grijs van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.