Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Kamado Joe Classic III.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Kamado Joe Classic III. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Kamado Joe Classic III.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Kamado Joe Classic III.

Merk

Kamado Joe

Type BBQ

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Aantal personen

8

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 76 cm

Breedte: 117 cm

Hoogte: 128 cm

Kleur

Rood

Materiaal

Keramiek

Gewicht

128 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Kamado Joe Classic III.

De Kamado Joe Classic III is het neusje van de zalm in de Classic serie barbecues. Hij heeft een Sloroller die de hitte circuleert en de barbecue omtovert tot rookoven. Een RVS houtskoolmand zorgt ervoor dat je de binnenkant gemakkelijk schoonhoudt en dat de houtskool beter verdeeld is. Met het verstelbare grillrooster en de betere houtskoolverdeling kun je direct en indirect de meest uiteenlopende gerechten maken. Je hebt ook nauwkeurige controle over de luchtstroom dankzij de schimmel- en waterbestendige Kontrol Tower Top Vent. Ook heeft de Classic III 2 inklapbare zijtafels voor extra werkruimte, een onderstel voor een prettige werkhoogte en een Air Lift systeem dat de deksel op de gewenste hoogte openhoudt. Met de dekselthermometer houd je de temperatuur gemakkelijk in de gaten. De Kamado Joe Classic III is de perfecte keuze om smakelijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Je gebruikt de barbecue ook als rookoven met de meegeleverde SloRoller.Je gebruikt de barbecue ook als rookoven met de bijgeleverde SloRoller

    .

    Het rooster bestaat uit 3 delen, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd op aparte wijze bereidt.Het rooster bestaat uit 3 delen, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd op een aparte manier kunt bereiden

    .

    De barbecue heeft een Kontrol Top Vent voor een betere warmtecontrole.De barbecue heeft een Kontrol Top Vent voor een betere controle over de warmte.

Minpunten
  • Met een gewicht van 128 kilogram is de barbecue vrij zwaar om in je eentje te verplaatsen en te installeren.

Veelgestelde vragen over Kamado Joe Classic III.

Kamado Joe Classic III. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue geschikt voor 8 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Kamado Joe Classic III. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Kamado Joe Classic III. zijn als volgt:

Diepte: 76 cm

Breedte: 117 cm

Hoogte: 128 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 128 kg.

Kamado Joe Classic III. is gemaakt van Keramiek.

Kamado Joe Classic III. is Rood van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.