Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs.

Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs.

Merk

Weber

Type BBQ

Elektrische barbecue

Aantal personen

1 - 10

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 64 cm

Breedte: 80 cm

Hoogte: 130 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Metaal

Gewicht

23 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs.

De Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs is een krachtige elektrische barbecue voor kleine tuinen. Met zijn 1,8 meter lange stroomkabel ben je niet afhankelijk van een stroompunt binnen en kun je direct beginnen met grillen. De grote warmtespiraal zorgt voor een optimale warmteverdeling en dankzij de aluminium warmtereflector in de deksel kun je ook grote gerechten en voor grotere gezelschappen bereiden. De traploos instelbare temperatuurregelaar en het uitneembare lekbakje maken het gebruik van de barbecue nog eenvoudiger. Bovendien gebruikt hij tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt. Om te voorkomen dat er stoppen doorslaan, is het daarom raadzaam om de barbecue aan te sluiten op een lege groep. Met de Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs bereid je zo je eigen heerlijke barbecuespecialiteiten.

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 10 personen op het grilloppervlak. Met de traploze temperatuurregelaar regel je de temperatuur nauwkeurig. Dankzij de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen dekselthermometer om de temperatuur nauwkeurig in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs.

Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs. is een Elektrische barbecue geschikt voor 1 - 10 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Tuin.

De vorm van Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs. zijn als volgt:

Diepte: 64 cm

Breedte: 80 cm

Hoogte: 130 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 23 kg.

Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs. is gemaakt van Metaal.

Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs. is Grijs van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.