Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. LotusGrill Mini 29 cm Rood.

LotusGrill Mini 29 cm Rood.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! LotusGrill Mini 29 cm Rood. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over LotusGrill Mini 29 cm Rood.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties LotusGrill Mini 29 cm Rood.

Merk

LotusGrill

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

3

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte:

Breedte:

Hoogte:

Kleur

Rood

Materiaal

Metaal

Gewicht

2,8 kg

Vorm

Ovaal

Omschrijving van LotusGrill Mini 29 cm Rood.

De LotusGrill Mini 29 cm Rood is een veelzijdige houtskoolbarbecue die perfect is voor thuis maar ook voor op de weg. Met een gewicht van slechts 4,4 kilogram en een afmeting van slechts 37 centimeter is deze kleine en lichte barbecue makkelijk mee te nemen. Hij is voorzien van een draagtas en een temperatuurregeling met een batterijsysteem. Ook is er een stroomkabel met USB-poort beschikbaar als je geen batterijen hebt. Deze kleine barbecue heeft een grilloppervlakte van 29 centimeter, waardoor hij geschikt is voor kleinere groepen. Met een speciale afscherming blijven er geen overmatige vetten vrijkomen. De LotusGrill Mini 29 cm is de kleinste uit de LotusGrill serie, maar is toch geschikt voor het grillen van vis, vlees, groenten en meer.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat en het licht gewicht neem je deze barbecue gemakkelijk mee op pad. Er wordt een tas meegeleverd waarin je de barbecue beschermt en veilig vervoert. Je controleert zelf de temperatuur met de draaiknop aan de zijkant van de grill.

Minpunten
  • Zonder deksel houdt het kooktoestel minder warmte vast en het is moeilijker om het vlees op een lage temperatuur te garen.

Veelgestelde vragen over LotusGrill Mini 29 cm Rood.

LotusGrill Mini 29 cm Rood. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 3 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.

De vorm van LotusGrill Mini 29 cm Rood. is Ovaal en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van LotusGrill Mini 29 cm Rood. zijn als volgt:

Diepte:

Breedte:

Hoogte:

Daarnaast heeft het een gewicht van 2,8 kg.

LotusGrill Mini 29 cm Rood. is gemaakt van Metaal.

LotusGrill Mini 29 cm Rood. is Rood van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.