Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes.

Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes.

Merk

Grill Guru

Type BBQ

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Aantal personen

4

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 65,5 cm

Breedte: 36,5 cm

Hoogte: 30 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Textiel

Gewicht

40 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes.

De Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes is een klein maar krachtig kamado-model met veel mogelijkheden. De keramische houtskoolbarbecue is hittebestendig en daarom ideaal om heerlijke pizza's mee te bakken. De deksel is goed geïsoleerd, waardoor je ook in de winter je favoriete gerechten kunt bereiden. De luchtventielen aan de bovenkant van het deksel maken het mogelijk om de temperatuur gemakkelijk aan te passen, terwijl je met de thermometer in het deksel de juiste temperatuur in de gaten houdt. Met de meegeleverde waterbestendige beschermhoes bescherm je de kamado tegen de elementen. Zo geniet je nog langer van de heerlijke grillervaring met de Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een bijpassende beschermhoes bij de barbecue meegeleverd. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooken. De barbecue heeft draaghandvatten waardoor je hem gemakkelijk naar een andere plaats verplaatst.

Minpunten
  • Deze barbecue is minder geschikt om te grillen voor grote groepen.

Veelgestelde vragen over Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes.

Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue geschikt voor 4 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes. zijn als volgt:

Diepte: 65,5 cm

Breedte: 36,5 cm

Hoogte: 30 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 40 kg.

Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes. is gemaakt van Textiel.

Grill Guru Classic Compact Empty + Hoes. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.