Mijn Tuin Producten

Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.

Merk

Weber

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

1 - 14

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 72 cm

Breedte: 126 cm

Hoogte: 102 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Textiel

Gewicht

48 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.

Met de Weber Performer Premium GBS 57 cm geeft je jouw barbecuebeleving een upgrade. Deze complete houtskoolbarbecue heeft een grote metalen werktafel waar je je ingrediënten ter plekke kunt bereiden. Je stelt de temperatuur gemakkelijk in met het One Touch-systeem en houdt de kooktijd bij met de geïntegreerde kookwekker. Ook is hij voorzien van een GBS-rooster met een uitneembaar middenstuk, dat je makkelijk afwisselt met de verschillende accessoires van de GBS-serie. Met de 2 houtskoolhouders is ook indirect grillen mogelijk. De houtskool bewaar je in de briketten voorraadhouder onder de barbecue. Met de meegeleverde hoes bescherm je de Weber Performer GBS 57 cm tegen regen en stof. Ook staat hij op een prettige werkhoogte dankzij het onderstel met 4 wielen. Met één handbeweging verwijder je as uit de asopvanger die terecht komt in de aspan. Zo geniet je jarenlang van een perfecte barbecuebeleving met de Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde BBQ-hoes bescherm je je barbecue tegen weer en wind. Je laat het as met een druk op de knop in de asvangbak vallen, waardoor je de BBQ sneller schoonmaakt. Je kunt maximaal 12 personen op het grilloppervlak barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen vetopvangbak waardoor het schoonmaken moeilijker is.

Veelgestelde vragen over Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.

Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 1 - 14 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes. zijn als volgt:

Diepte: 72 cm

Breedte: 126 cm

Hoogte: 102 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 48 kg.

Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes. is gemaakt van Textiel.

Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.