Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.

Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.

Merk

Weber

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

8

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Afmetingen

Diepte: 47 cm

Breedte: 47 cm

Hoogte: 91,5 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

9 kg

Vorm

Rond

Omschrijving van Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.

Met het Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart maak je je tuin of terras helemaal klaar voor een lekker barbecuetafereel. Dit pakket bevat namelijk de Weber Original Kettle 47 cm Zwart, een beschermhoes, houtskool en een brikettenstarterset. Met het ruime rooster van de barbecue kun je voor 8 personen tegelijkertijd gerechten grillen. De asvalbak onderin zorgt ervoor dat je de as gemakkelijk kunt weggooien en met de brikettenmaatbeker weet je precies hoeveel briketten je nodig hebt. Daarnaast biedt de barbecue de mogelijkheid om zowel direct als indirect te grilen. Met de geïntegreerde dekselthermometer hou je de temperatuur in de gaten. Kortom, met het Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart ben je klaar om de lekkerste gerechten te grillen!

Pluspunten
  • Het pakket bestaat uit een barbecue, hoes, houtskool en brikettenstarterset, waardoor je helemaal klaar bent voor het barbecueseizoen.Met één druk op de knop laat je het as in de asopvangschaal vallen, waardoor je de barbaque sneller schoonmaakt.Je kunt op het grilloppervlak maximaal 8 personen tegelijk barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen haken om het barbecuegereedschap aan op te hangen. De asopvangbak is open, waardoor het as kan opwaaien als het harder waait.

Veelgestelde vragen over Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.

Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 8 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. is Rond en de vorm van het kookoppervlak is Rond.

De afmetingen van Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. zijn als volgt:

Diepte: 47 cm

Breedte: 47 cm

Hoogte: 91,5 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 9 kg.

Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. is gemaakt van Metaal.

Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.