Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Weber Q2200 Zwart met Onderstel.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Weber Q2200 Zwart met Onderstel. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Weber Q2200 Zwart met Onderstel.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Weber Q2200 Zwart met Onderstel.

Merk

Weber

Type BBQ

Gasbarbecue

Aantal personen

10

Geschikt voor

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 59 cm

Breedte: 130 cm

Hoogte: 130 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

24 kg

Vorm

Rechthoekig

Omschrijving van Weber Q2200 Zwart met Onderstel.

Met de Weber Q2200 Zwart met Onderstel geniet je van heerlijke barbecues. Dit gasbarbecue-model heeft een stevig onderstel en is daardoor geschikt voor op grote balkons of in de tuin. Bij deze Weber Q2200 heb je niet alleen twee werkbladen, maar ook een piëzo-ontsteking, een traploze instelbare temperatuurregelaar en een thermometer in de deksel. Deze zorgen samen voor een optimale temperatuurregeling. De barbecue heeft een gietijzeren grillrooster met geïntegreerde Flavorizer Bars, die zorgen dat afdruipend vet niet op de branders komt. Hierdoor krijgt je barbecuegerecht extra kans op slagen. Daarnaast heeft het onderstel een comfortabele werkhoogte, waardoor je na een avondje barbecueën geen last meer hebt van je rug. Ook de dag erna heb je genoeg bewegingsruimte om de Weber Q2200 Zwart met Onderstel op te ruimen. Dit model heeft een groter kookoppervlak en een hogere deksel dan zijn broertjes en zusjes. Dus als je heerlijke barbecues wilt maken, kies dan voor de Weber Q2200 Zwart met Onderstel.

Pluspunten
  • De barbecue heeft een branders met een vermogen van 3,51 kW/u. Je barbecuet voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak. De inklapbare werkbladen bieden extra werkruimte.

Minpunten
  • Zonder wielen is het minder makkelijk om de barbecue te verplaatsen

    .

    De barbecue heeft geen zijbrander.

Veelgestelde vragen over Weber Q2200 Zwart met Onderstel.

Weber Q2200 Zwart met Onderstel. is een Gasbarbecue geschikt voor 10 personen. Het is geschikt voor een Balkon of dakterras, Tuin.

De vorm van Weber Q2200 Zwart met Onderstel. is Rechthoekig en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Weber Q2200 Zwart met Onderstel. zijn als volgt:

Diepte: 59 cm

Breedte: 130 cm

Hoogte: 130 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 24 kg.

Weber Q2200 Zwart met Onderstel. is gemaakt van Metaal.

Weber Q2200 Zwart met Onderstel. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.