Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Barbecook Magnus Original.

Barbecook Magnus Original.

5/5

Het is weekend en het zonnetje schijnt. Wat staat er op het programma? Juist, BBQ! Barbecook Magnus Original. zorgt voor een onvergetelijke bbq ervaring. Nodig je vrienden uit en trakteer ze op heerlijke grillgerechten met deze handige barbecue. Op deze pagina kom je alles te weten over Barbecook Magnus Original.. Waar wacht je nog op! Bestel het snel en begin dit weekend nog met barbecuen!

Specificaties Barbecook Magnus Original.

Merk

Barbecook

Type BBQ

Houtskoolbarbecue

Aantal personen

13

Geschikt voor

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Afmetingen

Diepte: 85 cm

Breedte: 64 cm

Hoogte: 110 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Gewicht

21 kg

Vorm

Omschrijving van Barbecook Magnus Original.

De Barbecook Magnus Original houtskoolbarbecue is het ideale toestel voor heerlijke maaltijden met vrienden en familie. Met het ruime roestvrijstalen kookoppervlak van 67 x 43 centimeter kun je voor 13 personen tegelijk een heerlijke maaltijd bereiden. Met de verschillende kooktechnieken kun je zowel dicht op of ver van het vuur grilen. Je kunt de temperatuur gemakkelijk aanpassen met de luchtventielen in het deksel en de thermometer in het deksel helpt je om de temperatuur nauwkeurig in de gaten te houden. Daarnaast kun je met het meegeleverde onderstel altijd op een prettige hoogte werken. Om te voorkomen dat as op je maaltijd waait, is er een afsluitbare asopvangbak. Zo kun je de as simpelweg weggooien zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat deze je tuin in waait. Geniet daarom van heerlijke maaltijden op de Barbecook Magnus Original houtskoolbarbecue!

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 13 personen op het kookoppervlak. Het grillrooster is verstelbaar op twee verschillende hoogtes, waardoor je meerdere kooktechnieken kunt toepassen. Omdat de asopvangbak gesloten is, zal je geen last hebben van opvliegend as.

Minpunten
  • Je ervaart minder gebruiksgemak, omdat de barbecue geen zijtafels of gereedschapshaken heeft.

Veelgestelde vragen over Barbecook Magnus Original.

Barbecook Magnus Original. is een Houtskoolbarbecue geschikt voor 13 personen. Het is geschikt voor een Tuin.

De vorm van Barbecook Magnus Original. is en de vorm van het kookoppervlak is Vierhoek.

De afmetingen van Barbecook Magnus Original. zijn als volgt:

Diepte: 85 cm

Breedte: 64 cm

Hoogte: 110 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 21 kg.

Barbecook Magnus Original. is gemaakt van Metaal.

Barbecook Magnus Original. is Zwart van kleur. Bekijk de webshop om te ondervinden of er nog meer kleuren beschikbaar zijn.