Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

nepenthes alata , Bekerplant kopen

Opzoek naar de nepenthes alata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je nepenthes alata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over nepenthes alata

Nepenthes alata, ook bekend als de bekerplant, is een vleesetende plant die inheems is in tropische gebieden van Zuidoost-Azië. De Nepenthes alata plant produceert kruiken, of aangepaste bladeren, die gevuld zijn met spijsverteringsvloeistof. De plant gebruikt deze vloeistof om insecten en kleine dieren te vangen, die ze vervolgens verteert.

nepenthes alata Bekerplant  verzorgen

Nepenthes alata, ook bekend als de trompetplant, komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en is een uitstekende aanvulling op elke collectie vleesetende planten. Deze opvallende planten kunnen behoorlijk groot worden, met waterkruiken die wel een meter lang kunnen worden! Hoewel ze gemakkelijker te verzorgen zijn dan sommige andere Nepenthes soorten, vereisen Nepenthes alata nog steeds specifieke omstandigheden om goed te gedijen. Hier volgen een aantal tips voor de verzorging van je Nepenthes alata: zorgen voor vers water. Net als alle bekerplanten, heeft Nepenthes alata een bron van zoet water. Ze verdragen geen zout of brak water en zullen snel achteruitgaan als ze met iets anders dan zuiver water worden bewaterd.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken