Mijn Tuin Producten

Hozelock Fast Cart 40m.

5/5

Op zoek naar een tuinslang? Met een flexibele tuinslang kun jij water toevoeren naar plekken waar jij dat wilt voor elke klusje in je tuin. Je kunt een tuinslang gebruiken om je plantjes en bomen, maar ook om schoon te maken of bijvoorbeeld voor het vullen van je vijver, aquarium of zwembad. Met Hozelock Fast Cart 40m. krijg je dit allemaal simpel voor elkaar.

 

Specificaties Hozelock Fast Cart 40m.

Merk

Hozelock

Type slang

Reguliere tuinslang

Lengte slang

40 m

Diameter slang

12,5 mm

Type tuinslangopbergsysteem

Slangenwagen

Afmetingen

Hoogte: 51 cm

Breedte: 55,2 cm

Diepte: 39,5 cm

Automatische roll-up

Nee

Standaard meegeleverd

Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop

Omschrijving van Hozelock Fast Cart 40m.

De Hozelock Fast Cart 40m is een revolutionaire keuze als je op zoek bent naar een eenvoudige en efficiënte manier om je tuin te onderhouden. Deze slangenwagen heeft een handig 'Easy Rewind'-oprolmechanisme met automatische slanggeleiding. Hierdoor bespaar je tijd en moeite wanneer je de slang oprolt. De slang zit veilig en stofvrij opgeborgen in de gesloten box. De Hozelock Fast Cart 40m wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Zo heb je een 40 meter 12,5mm Maxi Plus-slang, tuinspuit, slangstuk, twee waterstoppen en een kraanstuk 3/4 met verloop naar 1/2. Daarnaast krijg je ook nog eens twee meter aansluitgarnituur. Zo heb je direct alles bij de hand wat je nodig hebt om je tuin te onderhouden.

Pluspunten
  • Dankzij de waterstop zal de slang niet meer doorlopen. Met de slangenwagen krijg je de flexibiliteit om hem makkelijk te verplaatsen of op te bergen. Dankzij de bijgeleverde accessoires is de slang klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Je moet de slang manueel oprollen.

Veelgestelde vragen over Hozelock Fast Cart 40m.

Hozelock Fast Cart 40m. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 51 cm
  • Breedte: 55,2 cm
  • Diepte: 39,5 cm
  • Lengte slang: 40 m
  • Diameter slang: 12,5 mm

Er zijn verschillende type tuinslangen te koop. Hozelock Fast Cart 40m. is een Reguliere tuinslang.

Hozelock Fast Cart 40m. heeft als opbergsysteem: Unknown

Hozelock Fast Cart 40m. heeft een automatisch roll-up systeem: Slangenwagen

De volgende attributen worden standaard meegeleverd met Hozelock Fast Cart 40m.: Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop.