Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken.

5/5

Op zoek naar een tuinslang? Met een flexibele tuinslang kun jij water toevoeren naar plekken waar jij dat wilt voor elke klusje in je tuin. Je kunt een tuinslang gebruiken om je plantjes en bomen, maar ook om schoon te maken of bijvoorbeeld voor het vullen van je vijver, aquarium of zwembad. Met Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken. krijg je dit allemaal simpel voor elkaar.

 

Specificaties Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken.

Merk

Gardena

Type slang

Reguliere tuinslang

Lengte slang

20 m

Diameter slang

13 mm

Type tuinslangopbergsysteem

Geen opbergsysteem

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Automatische roll-up

Nee

Standaard meegeleverd

Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop

Omschrijving van Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken.

Met de Gardena Classic Slang (1/2") 20m kun je je tuin gemakkelijk en snel besproeien. De slang wordt geleverd met handige koppelstukken, zoals een tuinspuit, slang- en kraanstuk, waardoor je direct kunt beginnen. Gemaakt van duurzaam PVC materiaal is de tuinslang bestand tegen een sterke waterdruk tot 22 bar. Ook is de slang UV- en vorstbestendig, waardoor je de tuinslang ook buiten kunt hangen wanneer je geen plek hebt in de schuur. Met een lengte van 20 meter en een diameter van 13 mm is de Classic Slang (1/2") geschikt voor middelgrote tuinen en slangstukken met een diameter van 13 mm. De waterstop zorgt ervoor dat de slang na gebruik niet nadruppelt. Met de Gardena Classic Slang (1/2") 20m maak je het besproeien van je tuin een stuk makkelijker. Met de Gardena Classic Slang (1/2") 20m kun je je tuin gemakkelijk en snel besproeien. Deze slang is gemaakt van duurzaam PVC materiaal en is bestand tegen een waterdruk tot 22 bar. Omdat de tuinslang UV- en vorstbestendig is, kun je de slang ook buiten hangen wanneer je geen plek hebt in de schuur. De slang heeft een lengte van 20 meter en een diameter van 13 mm, waardoor hij geschikt is voor middelgrote tuinen en slangstukken met een diameter van 13 mm. De koppelstukken, zoals de tuinspuit, slang- en kraanstuk, zorgen ervoor dat je direct kunt beginnen met het besproeien van je tuin. De waterstop voorkomt dat de tuinslang na gebruik nadruppelt. Met de Gardena Classic Slang (1/2") 20m ben je verzekerd van een gemakkelijke en snelle besproeiing van je tuin.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde accessoires is de slang direct klaar voor gebruik. Deze slang is UV- en vorstbestendig, waardoor je hem in alle seizoenen buiten kunt laten liggen. Dankzij de waterstop zal de slang niet nadruppelen.

Minpunten
  • De slang wordt geleverd zonder opbergsysteem.

Veelgestelde vragen over Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken.

Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte:
  • Breedte:
  • Diepte:
  • Lengte slang: 20 m
  • Diameter slang: 13 mm

Er zijn verschillende type tuinslangen te koop. Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken. is een Reguliere tuinslang.

Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken. heeft als opbergsysteem: Unknown

Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken. heeft een automatisch roll-up systeem: Geen opbergsysteem

De volgende attributen worden standaard meegeleverd met Gardena Classic Slang (1/2") 20m + Koppelstukken.: Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop.