Mijn Tuin Producten

Karcher Spiraalslang Set 10m.

5/5

Op zoek naar een tuinslang? Met een flexibele tuinslang kun jij water toevoeren naar plekken waar jij dat wilt voor elke klusje in je tuin. Je kunt een tuinslang gebruiken om je plantjes en bomen, maar ook om schoon te maken of bijvoorbeeld voor het vullen van je vijver, aquarium of zwembad. Met Karcher Spiraalslang Set 10m. krijg je dit allemaal simpel voor elkaar.

 

Specificaties Karcher Spiraalslang Set 10m.

Merk

Karcher

Type slang

Spiraalslang

Lengte slang

10 m

Diameter slang

12,5 mm

Type tuinslangopbergsysteem

Geen opbergsysteem

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Automatische roll-up

Nee

Standaard meegeleverd

Broes, Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Waterstop

Omschrijving van Karcher Spiraalslang Set 10m.

De Karcher Spiraalslang Set 10m is een ideaal gereedschap voor kleinere tuinen en balkonnetjes. De 10 meter lange slang is van topkwaliteit en is gemaakt van duurzaam materiaal dat zorgt dat hij na gebruik weer terug springt in zijn vorm. Daarnaast krijg je met dit setje ook kraanstukken en slangstukken met aquastop – zo hoef je niet op zoek naar extra accessoires om de slang te gebruiken. Dit is een geweldig product voor mensen die graag tuinieren of gewoon hun tuin of balkonnetje willen opschonen. De Karcher Spiraalslang Set 10m is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk op te bergen. Bovendien heb je met dit setje alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. De kwaliteitsslang is duurzaam en sterk, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Pluspunten
  • Je stelt de waterhoeveelheid van de pistoolbroes traploos in. Je zet de greep vast voor het langdurig sproeien in dezelfde stand. Je trekt de spiraalslang tijdens het gebruik uit en daarna rolt hij vanzelf terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Minpunten
  • Er wordt geen wandhouder meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher Spiraalslang Set 10m.

Karcher Spiraalslang Set 10m. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte:
  • Breedte:
  • Diepte:
  • Lengte slang: 10 m
  • Diameter slang: 12,5 mm

Er zijn verschillende type tuinslangen te koop. Karcher Spiraalslang Set 10m. is een Spiraalslang.

Karcher Spiraalslang Set 10m. heeft als opbergsysteem: Unknown

Karcher Spiraalslang Set 10m. heeft een automatisch roll-up systeem: Geen opbergsysteem

De volgende attributen worden standaard meegeleverd met Karcher Spiraalslang Set 10m.: Broes, Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Waterstop.