Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Hozelock AutoReel 25m + Broes.

5/5

Op zoek naar een tuinslang? Met een flexibele tuinslang kun jij water toevoeren naar plekken waar jij dat wilt voor elke klusje in je tuin. Je kunt een tuinslang gebruiken om je plantjes en bomen, maar ook om schoon te maken of bijvoorbeeld voor het vullen van je vijver, aquarium of zwembad. Met Hozelock AutoReel 25m + Broes. krijg je dit allemaal simpel voor elkaar.

 

Specificaties Hozelock AutoReel 25m + Broes.

Merk

Hozelock

Type slang

Reguliere tuinslang

Lengte slang

25 m

Diameter slang

11 mm

Type tuinslangopbergsysteem

Wandslangenbox

Afmetingen

Hoogte: 46 cm

Breedte: 50 cm

Diepte: 29,5 cm

Automatische roll-up

Ja

Standaard meegeleverd

Aansluitslang, Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop

Omschrijving van Hozelock AutoReel 25m + Broes.

De Hozelock AutoReel 25m + Broes is een uitstekend tuinhulpmiddel voor elke tuinier. Met een reikwijdte van 25 meter heb je altijd voldoende bereik. De meegeleverde Multi-Spraygun Pistoolbroes zorgt voor een gecontroleerd waterverbruik, dankzij de triggerstroomregeling. Als je de trekker harder indrukt, wordt er meer water gespoten. De haspel is ook eenvoudig aan de muur te bevestigen, waardoor de slang op een vaste plek in de tuin hangt en daarom steeds klaar voor gebruik is. De box is ook 180 graden zwenkbaar, waardoor je gemakkelijk in iedere richting je tuin inloopt. De Hozelock AutoReel 25m + Broes is een handige tuinhulp waarmee je gemakkelijk je tuin besproeit. Het is eenvoudig in gebruik en je hebt geen gedoe meer met het oprollen van de slang. Na gebruik hoef je alleen maar aan de slang te trekken en de Autoreel 25m rolt de slang automatisch op. Dus je hebt altijd een nette tuin met de Hozelock AutoReel 25m + Broes.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde broes heb je direct alles wat je nodig hebt om te beginnen. Een slang op een muurhaspel houdt je slang netjes op een vaste plaats in je tuin bij elkaar. De slang rolt automatisch op in de box, waardoor je deze niet zelf hoeft op te rollen.

Minpunten
  • Je haalt de slangenbox niet van de wandhouder af, waardoor je hem niet verder de tuin in kunt dragen.

Veelgestelde vragen over Hozelock AutoReel 25m + Broes.

Hozelock AutoReel 25m + Broes. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 46 cm
  • Breedte: 50 cm
  • Diepte: 29,5 cm
  • Lengte slang: 25 m
  • Diameter slang: 11 mm

Er zijn verschillende type tuinslangen te koop. Hozelock AutoReel 25m + Broes. is een Reguliere tuinslang.

Hozelock AutoReel 25m + Broes. heeft als opbergsysteem: Unknown

Hozelock AutoReel 25m + Broes. heeft een automatisch roll-up systeem: Wandslangenbox

De volgende attributen worden standaard meegeleverd met Hozelock AutoReel 25m + Broes.: Aansluitslang, Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop.