Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes.

5/5

Op zoek naar een tuinslang? Met een flexibele tuinslang kun jij water toevoeren naar plekken waar jij dat wilt voor elke klusje in je tuin. Je kunt een tuinslang gebruiken om je plantjes en bomen, maar ook om schoon te maken of bijvoorbeeld voor het vullen van je vijver, aquarium of zwembad. Met Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes. krijg je dit allemaal simpel voor elkaar.

 

Specificaties Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes.

Merk

Gardena

Type slang

Reguliere tuinslang

Lengte slang

25 m

Diameter slang

13 mm

Type tuinslangopbergsysteem

Wandslangenbox

Afmetingen

Hoogte: 66,5 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 51 cm

Automatische roll-up

Ja

Standaard meegeleverd

Aansluitslang, Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop

Omschrijving van Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes.

De Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes biedt de tuinier een perfecte combinatie voor het water geven van planten en bloemen in de tuin. De wandhouder is eenvoudig te bevestigen aan de muur en de box is 180 graden zwenkbaar. De slang is 25 meter lang, waardoor je gemakkelijk de verste hoeken van de tuin bereikt. Met de Gardena Multifunctionele Broes heb je de keuze uit 3 verschillende stralen. Na gebruik hoef je de slang niet zelf op te ruimen, want door aan het uiteinde van de slang te trekken rolt de Wandslagenbox 25 RollUp M/L zichzelf weer netjes op. De Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes is perfect voor de fanatieke tuiniers met een middelgrote tuin.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde slangenpomp heb je alles wat je nodig hebt om direct te beginnen. Met een lengte van 25 meter heb je voldoende reikwijdte om je tuin te bewateren. Een slang op een muurhaspel houdt je slang netjes bijeen op een vaste plek in je tuin.

Minpunten
  • De box is vastgemaakt aan de muur, waardoor je de slang niet gemakkelijk naar een ander deel van de tuin kunt verplaatsen.

Veelgestelde vragen over Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes.

Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 66,5 cm
  • Breedte: 27 cm
  • Diepte: 51 cm
  • Lengte slang: 25 m
  • Diameter slang: 13 mm

Er zijn verschillende type tuinslangen te koop. Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes. is een Reguliere tuinslang.

Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes. heeft als opbergsysteem: Unknown

Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes. heeft een automatisch roll-up systeem: Wandslangenbox

De volgende attributen worden standaard meegeleverd met Gardena Wandslangenbox 25 RollUp M/L + Broes.: Aansluitslang, Kraanaansluiting, Slang koppelstuk, Tuinspuit, Waterstop.