Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Sunred Barcelona 1500 Staand.

5/5

Met een terrasverwarmer zorg je er voor dat je tijdens koude dagen van een comfortabele temperatuur kunt genieten op je balkon of in je tuin. Met Sunred Barcelona 1500 Staand. voeg je een aangename toevoeging aan je woning toe. Lees hier alles wat je moet weten en bestel het eenvoudig online.


Specificaties Sunred Barcelona 1500 Staand.

Merk

SunRed

Afmetingen

Breedte: 44 cm

Hoogte: 200 cm

Diepte: 44 cm

Kleur

Zwart

Warmtebron

Elektriciteit

Vermogensbereik

1500 W

Type verwarmingselement

Halogeen

Kabellengte

1,8 m

Verbruikskosten per uur

0,6 euro

Verwarmingsbereik

15 m2

Aantal graden draaibaar

Montage oppervlak

Vloer

Type terrasverwarmer

Staande heater

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sunred Barcelona 1500 Staand.

De Sunred Barcelona 1500 Staand is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een terrasverwarming om je terras te verwarmen in een omgeving met veel wind. Deze heater geeft een warmtebereik tot 15 vierkante meter, waardoor je terras ook op winderige dagen gezellig warm en aangenaam kan zijn. Met een verwarmingselement dat nagenoeg niet windgevoelig is, gaat bovendien weinig warmte verloren. De terrasverwarmer wordt binnen 5 seconden op vol vermogen gezet, waardoor je snel wat warmte voelt en niet lang onder je deken hoeft te blijven zitten. De voet is verzwaard, waardoor de heater niet gemakkelijk omvalt. Mocht dit toch gebeuren, dan schakelt de heater zichzelf automatisch uit. Ook het verplaatsen van de heater is gemakkelijk, aangezien deze staat en niet hangt. Specialisten adviseren minimaal twee van deze terrasverwarmers voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 15 vierkante meter. Het is belangrijk om een softstarter te gebruiken, aangezien de heater meer stroom nodig heeft om op te starten. Zo voorkom je dat er een klap wordt gegeven op je stroomgroep.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. Dankzij de omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit wanneer de heater valt. Een elektrische terrasverwarmer start je snel en gemakkelijk op, omdat je alleen de stekker in het stoppunt hoeft te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand waardoor je de warmte-intensiteit niet naar je eigen wensen kan aanpassen.

Veelgestelde vragen over Sunred Barcelona 1500 Staand.

Sunred Barcelona 1500 Staand. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 200 cm
  • Breedte 44 cm
  • Diepte 44 cm
  • Kabellengte: 1,8 m

De kleur van Sunred Barcelona 1500 Staand. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Sunred Barcelona 1500 Staand. is een Staande heater met een Halogeen.

Sunred Barcelona 1500 Staand. heeft een warmtebron van Elektriciteit. Het vermogensbereik is 1500 W, het verwarmingsbreik is 15 m2 en de verbruikskosten zijn 0,6 euro per uur.

Sunred Barcelona 1500 Staand. is draaibaar.

Het montageoppervlak van Sunred Barcelona 1500 Staand. is Vloer.

Sunred Barcelona 1500 Staand. is waterbestendig: Ja.