Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Sunred ARTIX HB.

Sunred ARTIX HB.

5/5

Met een terrasverwarmer zorg je er voor dat je tijdens koude dagen van een comfortabele temperatuur kunt genieten op je balkon of in je tuin. Met Sunred ARTIX HB. voeg je een aangename toevoeging aan je woning toe. Lees hier alles wat je moet weten en bestel het eenvoudig online.


Specificaties Sunred ARTIX HB.

Merk

SunRed

Afmetingen

Breedte: 74 cm

Hoogte: 32 cm

Diepte: 74 cm

Kleur

Zwart

Warmtebron

Elektriciteit

Vermogensbereik

800 - 1800 W

Type verwarmingselement

Halogeen

Kabellengte

1,8 m

Verbruikskosten per uur

0,72 euro

Verwarmingsbereik

19 m2

Aantal graden draaibaar

Montage oppervlak

Plafond

Type terrasverwarmer

Plafondheater

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sunred ARTIX HB.

De Sunred ARTIX HB is een uitstekende terrasverwarmer voor een stijlvolle look op jouw terras. Het opvallende design met de lampenkap die om de verwarmer heen zit, maakt het een blikvanger. De terrasverwarmer heeft een halogeen verwarmingselement, dat windgevoelig is. Hierdoor kun je hem gemakkelijk buiten hangen, ook als er wat meer wind is. Met de drie verschillende standen kun je de warmte-intensiteit naar wens aanpassen. De afstandsbediening die bij het product is meegeleverd, zorgt ervoor dat je niet op hoeft te staan om een andere stand te kiezen. Wil je meer warmte creëren op jouw terras? Dan is het advies van de specialist om voor het verwarmen van winderige terrassen en besloten terrassen vanaf 19 vierkante meter twee Sunred ARTIX HB terrasverwarmers te gebruiken. Let er wel op dat je bij het aanzetten van de verwarmer eerst de laagste stand kiest, om stroompieken te voorkomen. Dankzij deze terrasverwarmer kun je ook bij wat kouder weer gezellig buiten zitten!

Pluspunten
  • Deze patioheater heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. De patioheater heeft 3 standen waardoor je de warmte-intensiteit aanpast naar je eigen behoeften. Met de toegevoegde afstandsbediening pas je de warmte-intensiteit van de patioheater aan vanuit je stoel.

Minpunten
  • Je hebt geen mogelijkheid om de richting van de stralingswarmte te veranderen.

Veelgestelde vragen over Sunred ARTIX HB.

Sunred ARTIX HB. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 32 cm
  • Breedte 74 cm
  • Diepte 74 cm
  • Kabellengte: 1,8 m

De kleur van Sunred ARTIX HB. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Sunred ARTIX HB. is een Plafondheater met een Halogeen.

Sunred ARTIX HB. heeft een warmtebron van Elektriciteit. Het vermogensbereik is 800 - 1800 W, het verwarmingsbreik is 19 m2 en de verbruikskosten zijn 0,72 euro per uur.

Het montageoppervlak van Sunred ARTIX HB. is Plafond.

Sunred ARTIX HB. is waterbestendig: Ja.