Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

Sunred Silver 2000 Wand.

5/5

Met een terrasverwarmer zorg je er voor dat je tijdens koude dagen van een comfortabele temperatuur kunt genieten op je balkon of in je tuin. Met Sunred Silver 2000 Wand. voeg je een aangename toevoeging aan je woning toe. Lees hier alles wat je moet weten en bestel het eenvoudig online.


Specificaties Sunred Silver 2000 Wand.

Merk

SunRed

Afmetingen

Breedte: 58,5 cm

Hoogte: 12 cm

Diepte: 12 cm

Kleur

Zilver

Warmtebron

Elektriciteit

Vermogensbereik

2000 W

Type verwarmingselement

Rose Gold

Kabellengte

1,8 m

Verbruikskosten per uur

0,8 euro

Verwarmingsbereik

22 m2

Aantal graden draaibaar

Montage oppervlak

Wand

Type terrasverwarmer

Wandheater

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sunred Silver 2000 Wand.

De Sunred Silver 2000 Wand heeft een unieke eigenschap waarmee je gemakkelijk je terras kunt verwarmen, zelfs op winderige dagen. Het verwarmingselement is namelijk windvrij, waardoor er geen warmte verloren gaat. Daarnaast is er een laagje roségoud over het verwarmingselement aangebracht, waardoor de warmte intenser is. De wand heeft een verwarmingsbereik van 22 vierkante meter. Dit betekent dat de warmte minder intens aanvoelt naarmate je verder van de heater af staat. Met de handige afstandsbediening heb je de heater zo aan en uit gezet. Uiteraard is het belangrijk om de aanwijzingen in de handleiding te volgen en de heater op een juiste plek te hangen. Als je een beschutte en winderige terras hebt, adviseren onze experts twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Let wel op: deze terrasverwarmer heeft een piekvermogen. Hierbij wordt aangeraden om een softstarter te gebruiken, zodat er geen klap geeft op je stroomgroep.

Pluspunten
 • Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind

  .

  --> Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van de wind. Met de meegeleverde afstandsbediening zet je het apparaat aan- of uit vanuit je luie stoel

  .

  --> Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je het apparaat aan- of uitzetten vanuit je comfortabele stoel. Een elektrische terrasverwarmer zet je snel en gemakkelijk aan, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken

  .

  --> Een elektrische terrasverwarmer is snel en makkelijk aan te zetten, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Minpunten
 • De terrasverwarmer heeft slechts één stand waardoor je de warmte-intensiteit niet naar jouw wensen aanpast.

Veelgestelde vragen over Sunred Silver 2000 Wand.

Sunred Silver 2000 Wand. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 12 cm
 • Breedte 58,5 cm
 • Diepte 12 cm
 • Kabellengte: 1,8 m

De kleur van Sunred Silver 2000 Wand. is Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Sunred Silver 2000 Wand. is een Wandheater met een Rose Gold.

Sunred Silver 2000 Wand. heeft een warmtebron van Elektriciteit. Het vermogensbereik is 2000 W, het verwarmingsbreik is 22 m2 en de verbruikskosten zijn 0,8 euro per uur.

Sunred Silver 2000 Wand. is draaibaar.

Het montageoppervlak van Sunred Silver 2000 Wand. is Wand.

Sunred Silver 2000 Wand. is waterbestendig: Ja.