Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.
  1. tuingerei
  2. Eurom Swift 1300.

Eurom Swift 1300.

5/5

Met een terrasverwarmer zorg je er voor dat je tijdens koude dagen van een comfortabele temperatuur kunt genieten op je balkon of in je tuin. Met Eurom Swift 1300. voeg je een aangename toevoeging aan je woning toe. Lees hier alles wat je moet weten en bestel het eenvoudig online.


Specificaties Eurom Swift 1300.

Merk

Eurom

Afmetingen

Breedte: 38 cm

Hoogte: 10 cm

Diepte: 11 cm

Kleur

Zwart

Warmtebron

Elektriciteit

Vermogensbereik

1300 W

Type verwarmingselement

Ultra Lowglare plus

Kabellengte

1,8 m

Verbruikskosten per uur

0,52 euro

Verwarmingsbereik

12 m2

Aantal graden draaibaar

45 °

Montage oppervlak

Wand

Type terrasverwarmer

Wandheater

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Eurom Swift 1300.

Met de Eurom Swift 1300 heb je de perfecte manier om je terras te verwarmen als het 's avonds wat frisser wordt. Dankzij de maximaal 12 vierkante meter verwarmingsbereik heb je voldoende warmte om de temperatuur op het terras te verhogen. Het verwarmingselement is vrijwel ongevoelig voor wind, wat betekent dat je ook op winderige avonden kunt genieten van een warm terras. Bovendien straalt de terrasverwarmer minder fel licht uit dan andere heaters, waardoor je ook in het donker nog kunt genieten van je terras. De Eurom Swift 1300 is eenvoudig te bevestigen en te bedienen. Kijk voor de juiste bevestigingsmethode in de handleiding. Als je een winderig terras hebt, adviseren experts om twee terrasverwarmers te gebruiken om de warmte-intensiteit optimaal te houden. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep het aan kan, is het aan te raden om een softstarter te gebruiken. Dit vlakt het vermogen af waardoor het geen klap geeft op je stroomgroep.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer straalt minder fel licht uit dan andere verwarmers, maar behoudt een hoge warmte-intensiteit. De terrasverwarmer is draaibaar waardoor je zelf bepaalt in welke richting de heater de ruimte verwarmt. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van de wind.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft een lager maximaal vermogen dan andere heaters uit deze serie, waardoor het een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit heeft.

Veelgestelde vragen over Eurom Swift 1300.

Eurom Swift 1300. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 10 cm
  • Breedte 38 cm
  • Diepte 11 cm
  • Kabellengte: 1,8 m

De kleur van Eurom Swift 1300. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eurom Swift 1300. is een Wandheater met een Ultra Lowglare plus.

Eurom Swift 1300. heeft een warmtebron van Elektriciteit. Het vermogensbereik is 1300 W, het verwarmingsbreik is 12 m2 en de verbruikskosten zijn 0,52 euro per uur.

Eurom Swift 1300. is 45 ° draaibaar.

Het montageoppervlak van Eurom Swift 1300. is Wand.

Eurom Swift 1300. is waterbestendig: Ja.