Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

aglaonema silver bay , Chinese Evergreen kopen

Opzoek naar de aglaonema silver bay plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je aglaonema silver bay kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over aglaonema silver bay

De Aglaonema Silver Bay plant is een mooie kamerplant die oorspronkelijk uit Maleisië komt. De bladeren van de plant zijn zilverkleurig met groene strepen, en de plant kan tot 2 meter hoog worden. De Aglaonema Silver Bay plant is een uitstekende keuze voor beginners, want ze is relatief eenvoudig te verzorgen. Als het op water geven aankomt, moet de Aglaonema Silver Bay plant ongeveer een keer per week water krijgen, waarbij u ervoor zorgt dat de grond vochtig is, maar niet doordrenkt met water.

aglaonema silver bay Chinese Evergreen  verzorgen

Aglaonema Silver Bay is een tropische plant die het het beste doet in helder, indirect licht. Houd de grond vochtig maar niet nat en bemest hem maandelijks met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten. Snoei dode of vergeelde bladeren weg om de plant er mooi uit te laten zien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken